Csalódnál a világban, ha kiderülne hogy a Föld egy kísérleti telep és az Univerzumban sok más bolygón is élnek ugyanilyen emberek?
Figyelt kérdés
OM2013. júl. 10. 18:02
1/11 anonim válasza:
Nagyobb csalódás ne érjen soha.
2/11 anonim válasza:
Érdekes kérdés... Számítok erre, ezen a bolygón sok alacsony értelmű ember van :S
3/11 anonim válasza:
Ez csak fikció, de szerintem elképzelhető..:) Elvégre senki nem tudja, hogy hogyan kerültünk ide...Az evolúció sem magyarázza meg, az is csak feltételezés, ahogy a teremtés is...
5/11 anonim válasza:
Nagyobbat csalódtam a fideszben.
6/11 anonim válasza:
A Föld az egyik galaktikus tévécsatornán futó valóságshow. Csak meg ne unjanak minket, mert ha levesznek miket a műsorról, akkor mindennek vége...
7/11 Antimod válasza:
Ezt nagyjából így is gondolom, de nem "kísérleti telepként", sokkal inkább érdekes "iskolaként" tekintek a Földre.
Az sem biztos, hogy csak az az Univerzum létezik, amit mi ismer(het)ünk. Miért volna így?
8/11 anonim válasza:
Néha úgy érzem, hogy kísérleti telep, főleg amikor az ezotéria rovatot olvasom.
9/11 anonim válasza:
Én akkor csalódnék ha kiderülne, hogy nem az.
10/11 anonim válasza:
és mindet az egerek rendelték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!