Éjszaka amikor aludtok, éreztetek már olyat mintha va1aki megfogott volna? Vagy olyat tapasztaltatok már, h fel akartok ébredni, tudját0k h ott fekszetek de egyszerűen nem tudtok felébredni, nem tudját0k kinyitni a szemeteket másodpercekig?
Velem is volt már több ilyen.
Egyszer félálomban feküdtem, és valaki/valami megpróbálta lehúzni rólam a takarót.
Kapálózni kezdtem, mire sikeresen beleütközött "valamibe" a lábam. Felhajtottam a takarót, átkutattam az ágyat, sehol semmi.
Máskor ébren feküdtem az ágyon, és egy szürke, ködszerűen gomolygó gömbre lettem figyelmes az ablak előtt.
Hosszan bámultam, de nem bírtam rájönni, mi lehet. Egyszer csak elindult felém, keresztül az összes bútoron és tárgyon, ami az ágy és az ablak közt volt.
Felültem az ágyon, és sikítani akartam, de nem jött ki hang a torkomon.
Mikor már majdnem elért, egyszerűen "meggondolta magát" és szertefoszlott.
Hát az se semmi.
Velem történt még egy érdekes eset, ami annyira valósághű volt h én ténylegesen valóságként éltem meg.
Ez még régebben történt 15 éve, valamikor nem sokkal az írásbeli érettségik után, de még a szóbelik előtt.
Tehát feküdtem az ágyamon erre beront anyám a szobámba és elkezd velem kiabálni, vmi olyasmit mondott h mit fekszek itt miért nem tanulok inkább, olyan semmirekellő vagyok. Én meg felkászálódok az ágyból és utánaszólok h mit idegeskedik már mikor a matek meg irodalom írásbelim is 5-ös lett, azt odamegyek az ajtóhoz h vissza becsukjam, mert közben a konyhából meg üvötött a rádió. Na ekkor jött a meglepetés, az ajtó csukva volt, nem szólt semmi rádió, de még csak otthon se volt senki. Nekem meg teljesen valósnak tűnt. =)
Volt egy másik jó eset, bár ez nem álom volt, viszont jól megtréfált az időérzékem. Napra pontosan emlékszem h mikor történt mert elég ismert a dátum. Délelőttös voltam azon a héten és bár ritkán dőltem le délutáni pihenőre, aznap munka után mégis lefeküdtem ejtőzni egyet. Délután kelteget apukám h keljek fel gyorsan nézzem a TV-t mert egy felhőkarcolóba egy repülő bcsapódott. Mondom mi van? Zavartan nézem az órát, olyan negyed 6 körül lehetett, de kint meg már nagyon világos volt. Úristen, elkések, reggel 6-ra mennem kell dolgozni, hogy aludhattam így el? És még el se készültem! De miért van már kint olyan világos, lehet már vagy 7-8 óra is, lehet h rossz az óra, már biztos elkéstem! Kb. 3 percbe telt, mire kapcsoltam h nem reggel negyed 6 van hanem este... Huhh jól beijesztett. :) Máskor is volt ilyen idő-érzékcsalódásom, de erre azért emlékszek mert 2001. 09. 11-én volt.
Sziasztok
Tudom nem mostani már a topic de muszáj leírnom, tegnap éjjel arra ébredtem hogy valami hideg hozzányúlt a lábamhoz, azt hittem a lányunk jött át de nem volt ott senki, visszafeküdtem majd jsmét ugyan ott fogott meg hideg volt mint ha egy halott fogta volna meg a lábam amikor odavilágítottam megint semmi nem volt ott, aztán betakaróztam utána már nem éreztem, de nagyon feszült vagyok még ma is miatta, szerintetek mi lehetett ez? Nem álom volt, de nem is élő ember. Tiszta para és ma a férjwm is dolgozik egyedül leszek a gyerekekkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!