Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Tapasztaltátok már, hogy nem...

Tapasztaltátok már, hogy nem tudtok felébredni?

Figyelt kérdés
Érdekes és nagyon kellemetlen dolgot tapasztaltam éjszaka úgy éreztem felébredtem, de mégse nem tudtam megmozdulni de félig tudatomnál voltam, hallottam a konyhában is hogy ott vannak szüleim, és próbáltam szólni ébresszenek fel, de nem tudtam, nagyon rossz volt, aztán végre feltudtam ébredni egy idő után
2012. nov. 3. 19:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Ezt úgy hívják, hogy alvásparalízis.
2012. nov. 3. 19:20
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Létezik ilyen dolog, az agyad elbaszta a gátlások feloldását ha többször előfordul orvoshoz kell menni. Már csak azt nem értem mi a tökömért ezotériába tetted fel ezt?
2012. nov. 3. 19:20
 3/12 anonim ***** válasza:
35%
Igen mikor 8-ra kell mennem suliba és hajnali 2-ig fent voltam.
2012. nov. 3. 19:24
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
2. írja jól. Kellemetlen jelenség, de nem rendkívüli. Az ilyen „vezérlési hibának” mintegy fordítottja amikor még ébren fekszel az ágyadban, s a tested hirtelen összerándul.
2012. nov. 3. 19:28
 5/12 anonim ***** válasza:
93%

Második: Semmi olyan nincs az alvásparalízisben, ami miatt orvoshoz kéne menni. Nem veszélyes, csak egy kis rendellenesség ébredéskor, ami bárkivel elöfordulhat.

A legtöbb ember viszont csak 1-2szer éli át életében..

2012. nov. 3. 19:33
 6/12 anonim ***** válasza:
93%

Idő előtt nyomtam entert.

A jelentség valóban alvásparalízis, csak itt veszélyes leírni. Ugyanis rengeteg csacsiságot írnak vele kapcsolatban. Az emberek fele életében egyszer legalább átéli. A tizenéves korban gyakoribb. Körükben valószínűleg a rendszertelen életmód, kialvatlanság lehet az oka.

Gyakori kísérőjelensége a hallucináció, de nincsen semmi ezotériába tartozó oka, jelentése, értelme.

2012. nov. 3. 19:34
 7/12 anonim ***** válasza:
96%

Na megérkeztek a piroskéz huszárok. Gratulálok!

Valaki közülük leírná, hogy miért nyomot pirosat több teljesen helytálló, s a szabályzatnak is megfelő válaszra?

2012. nov. 3. 19:38
 8/12 anonim ***** válasza:
95%
Alváskor az agy kikapcsolja a mozgásért felelős idegpályákat,ha ez nem történne meg akkor alvás közben tényleg megtennénk azt,amit álmodunk.Ez a funció néha ébredés után még nem kapcsol ki.Ilyenkor ébren vagyunk,de nem tudunk se mozogni se beszélni,sőt vannak akik halucinálnak is...Ezt nevezzük alvásparalízisnek :))
2012. nov. 3. 19:39
 9/12 anonim ***** válasza:
74%

Valaki ráfeküdt a piros kézre, úgy látom. Ellenvélemény, más természetű beírás nincs. Persze, ha a tudomány által igazolt magyarázatot adunk, akkor az csak lehúzandó lehet.

Nem, kedves kérdező, el ne hidd, amit írunk! A vámpírvérfarkasraptoidufók szállták meg a tested.

2012. nov. 3. 19:42
 10/12 anonim ***** válasza:
46%

Veccő Veronika@

Valakinél ez komolyabb is lehet néhány percnél, és mint bármi ha gyakorta rendellenes, kivizsgálást igényel,nem rémisztgetni akartam a kedves kérdezőt.

2012. nov. 3. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!