Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Tapasztaltátok már, hogy nem...

Tapasztaltátok már, hogy nem tudtok felébredni?

Figyelt kérdés
Érdekes és nagyon kellemetlen dolgot tapasztaltam éjszaka úgy éreztem felébredtem, de mégse nem tudtam megmozdulni de félig tudatomnál voltam, hallottam a konyhában is hogy ott vannak szüleim, és próbáltam szólni ébresszenek fel, de nem tudtam, nagyon rossz volt, aztán végre feltudtam ébredni egy idő után
2012. nov. 3. 19:18
1 2
 11/12 Napkiraly ***** válasza:
90%

alvásparalízis,nem kell orvoshoz menni.Nekem is szokott lenni ilyen.Pár jó tanács:

Hiába próbálsz mozogni,kiabálni,nem fog menni. Senki nem tudja hogy ébren vagy. Egyetlen visszaút van,vissza kell menned az "álomba", vissza kell aludnod, és utána tudsz felébredni (ez lehet pár másodperc is, de vissza kell menned).

2012. nov. 4. 21:14
 12/12 anonim ***** válasza:

Kíváncsi lennék, hogy miért tünt el a legutóbbi válaszom :) Azért, mert írtam, hogy 60 alvásparalízisen vagyok túl már? Hát sajnálom, ha a moderátornak ez olyan elképzelhetetlen, hogy vakon törölget.

3 éve már, hogy a tudatos álmodást üzöm és ennek köszönhetöen többször éltem át az alvásparalízist is, plusz hajlamosabb vagyok rá, mint a legtöbben.

Amúgy tegnap 21:28-as válaszára: Ezzel bizony csak a kérdezöt ijesztetted meg, mert alaptalan hülyeséget írtál. Semmi káros hatása nincs az alvásparalízisnek.

Napkirály: Neked igazad van részben, viszont az utolsó része a kommentednek hülyeség. Nem kell visszaaludnod ahhoz, hogy újra mozogni tudj. Elmúlik magától is általában pár másodperc múlva... van mikor tovább tart, de a legegyszerübb ha nyugton maradsz, lassan veszed a levegöt, ettöl hamarabb véget ér a paralízis.

Amúgy az tény, hogy könnyü álomba visszajutni ilyenkor, ezt fellehet használni tudatos álom elérésére is :)

2012. nov. 4. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!