Tapasztaltatok ti is ilyet?
Apukám már jó pár éve meghalt.Sosem álmodom vele csak akkor ha a családból valaki szintén meg fog halni.Egyszerűen megjelenik és csak a hátra lévő időt közli velem, de a személy nevét aki meg fog halni nem.Sajnos mindig beválik!
Van még így valaki?Csak szeretném tudni hogy nem vagyok ezzel egyedül.Olyan nyomasztó.Örülök mikor vele álmodom, de tudom hogy bajt is jelent. :(
Az én nagymamám már elég régóta betegeskedik. A múltkor azt álmodtam, hogy 86 éves korában fog meghalni egy szerdai napon. Sőt láttam halála után is szép és fiatal volt és boldog nem volt semmiféle gondja, fájdalma amik már évek óta gyötrik.
Hogy igaz e azt még én sem tudom mivel még csak 83 éves, de ha igaz is mit tudok csinálni? Semmit. Csupán ennyit, hogy szeretettel gondolok rá, és elengedem őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!