Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Jelenthet valamit ez az álom?

Jelenthet valamit ez az álom?

Figyelt kérdés
Nemrég volt egy eléggé durva álmom és most eszembe jutott. Egy kék autóban ültem, az anyósülésen, nem tudom ki volt a sofőr.. száguldottunk az úton és teljes sebességgel behajtottunk egy buszmegállóba, ahol állt egy lány, fehér pólóban és kék nadrágban.. az arcát neki sem láttam, a lényeg, hogy elütöttük, a buszmegálló falához préseltük és biztos voltam benne, hogy meghalt. A kocsi felborult én próbáltam kinyitni az ajtót, de be volt ragadva, a biztonsági övet sem tudtam kikapcsolni, elkezdtem verni az ablakot s éreztem, hogy teljesen bepánikolok, elkezdtem zsibbadni, alig kaptam levegőt és elkezdett vérezni a lábam+ a fejem, vagy az orrom, erre felébredtem. Elalvás előtt nem néztem t-t és semmi ilyesmi nem történt velem az életben. Lehet, hogy hülyeség az egész, de talán tud rá valaki magyarázatot adni.

2013. júl. 10. 00:46
 1/5 Mercer válasza:
Altalában olyan dolgokről álmodik az ember, amilyenekkel találkoztál a nap folyamán. lehet, hogy a tv-ben láttál egy balesetet, vagy az újságban.
2013. júl. 12. 00:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Pont ez az, nem láttam semmi hasonlót és nem is olvastam ilyenről..
2013. júl. 12. 01:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Valaki bajban van a környezetedben, számít rád, de nem tudod hogyan segíthetnél neki, és ez kellemetlenül érint.

Vagy: valaminek vége van az életedben, amin nem tudsz változtatni.

2013. júl. 12. 16:48
 4/5 anonim válasza:
Nézd meg egy álmoskönyvben az álmod jelentését
2013. júl. 12. 21:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Az álmoskönyvben ne higgy. Az álmok a múltban lejátszódott események, esetenként olvasott, filmben látott, vagy elképzelt szituációk részleteiből összeollózott "videok". Kerüld a késői nehéz vacsorákat.
2013. júl. 17. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!