Jelenthet valamit ez az álom?
Figyelt kérdés
Nemrég volt egy eléggé durva álmom és most eszembe jutott. Egy kék autóban ültem, az anyósülésen, nem tudom ki volt a sofőr.. száguldottunk az úton és teljes sebességgel behajtottunk egy buszmegállóba, ahol állt egy lány, fehér pólóban és kék nadrágban.. az arcát neki sem láttam, a lényeg, hogy elütöttük, a buszmegálló falához préseltük és biztos voltam benne, hogy meghalt. A kocsi felborult én próbáltam kinyitni az ajtót, de be volt ragadva, a biztonsági övet sem tudtam kikapcsolni, elkezdtem verni az ablakot s éreztem, hogy teljesen bepánikolok, elkezdtem zsibbadni, alig kaptam levegőt és elkezdett vérezni a lábam+ a fejem, vagy az orrom, erre felébredtem. Elalvás előtt nem néztem t-t és semmi ilyesmi nem történt velem az életben. Lehet, hogy hülyeség az egész, de talán tud rá valaki magyarázatot adni.2013. júl. 10. 00:46
1/5 Mercer válasza:
Altalában olyan dolgokről álmodik az ember, amilyenekkel találkoztál a nap folyamán. lehet, hogy a tv-ben láttál egy balesetet, vagy az újságban.
2/5 A kérdező kommentje:
Pont ez az, nem láttam semmi hasonlót és nem is olvastam ilyenről..
2013. júl. 12. 01:41
3/5 anonim válasza:
Valaki bajban van a környezetedben, számít rád, de nem tudod hogyan segíthetnél neki, és ez kellemetlenül érint.
Vagy: valaminek vége van az életedben, amin nem tudsz változtatni.
4/5 anonim válasza:
Nézd meg egy álmoskönyvben az álmod jelentését
5/5 anonim válasza:
Az álmoskönyvben ne higgy. Az álmok a múltban lejátszódott események, esetenként olvasott, filmben látott, vagy elképzelt szituációk részleteiből összeollózott "videok". Kerüld a késői nehéz vacsorákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!