Mit jelent ha Bloody Mary-vel vagy Samara-val álmodok? Többi lent
Azt álmodtam,hogy a legjobb barátnőmnél voltam a konyhába és egy kis zacskó volt az egyik kezembe,amibe valami lötyi volt.A másik kezemmel a hűtőszekrényt fogtam,mert a Viki (a barátnőm húga) a sütit a hűtőbe akarta rakni.Ekkor valami belement a szemembe és azt mondták,hogy mossam ki.Leraktam az asztalra a zacsit és mentem is a fürdőbe.Becsuktam magam után az ajtót,levettem a szemüvegem és elkezdtem kimosni a szememből.A csap felett van egy kis tükrös szekrény,én pedig a tükörbe belenèztem és a hátam mögött egy nő állt.Hullafehér bőr,szakadt hálóing,derékig érő hosszú fekete haj,de az arcát eltakarta a haja.Megfogta a vállamat,majd az ujjait a füleimbe nyomta.A földre ültem és vérzett a fülem.Elkezdtem sikítozni,majd felébredtem.
Én igazából Samara-ra gondoltam,hogy ő az,de nem tudom úgyhogy Bloody Mary-t sem zárom ki.Tudom hogy marha nagy hülyeség,de azért kíváncsi vagyok,hogy ti mit szóltok hozzá.Mit jelenthet??
A válaszokatnagyon szépen köszönöm! :)
Azt, hogy pisis vagy még a horrorfilmekhez.
Ne vedd magadra, én 30 évesen álmodtam az Átok-beli csajjal, jött felém és nem tudtam elmenekülni, életemben először sikoltozva ébredtem fel. Van, aki nem bírja a horrort...
Hahaha...marha vicces vagy! A kör c. filmet még csak nem is láttam,csak hallottam róla,mert mesélték.Csak a Bloody Mary c. filmet láttam,de abba nem úgy nézett ki a csajszi! Ha pedig horrort nézek,nem szoktam róla álmodni.
Gondoltam,hogy fog valaki ilyeneket írkálni.... -.-
Nincs a valóságban a szemednek vagy a fülednek valamilyen egészségügyi problémája? Esetleg olyan, amiről nem tudod, menj-e vele orvoshoz vagy nem?
Én ilyenre tippelnék, de ha nincsenek problémáid velük, akkor valószínűleg valami más oka lehet az álomnak.
Utolsó előtti: igazából a fülemmel van baj,mert gyakran szokott fájni,de voltam már vele orvosnál és írt fel rá fülcseppet.A szememmel nincs gond,szemüveges vagyok.
a válaszodat köszi ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!