1/7 anonim válasza:
Halált jelent, de nem kell szó szoros értelemben venni...Valami véget fog érni az életedben és új dolog fog elkezdődni, szerintem erről már tudsz valamit, akár tudatosan, akár tudatalatt...Talán tudod, hogy van olyan személy, akit szeretsz és nem akarsz elengedni, de ki fog lépni az életedből, mert nem úgy alakulnak a dolgok ahogy szeretnéd, de ez nem csak egy személy lehet...Lehet tárgy,foglalkozás, akármi :)
2/7 anonim válasza:
Ez egy nagyon jó kérdés, egész életemben visszatérő álmom volt nagyon kicsi korom óta... o_o Minden hónapban legalább egyszer álmodom ezt. Első erre is tud esetleg valami okosat? :D Egyébként jó tudni, hogy legalább nem vagyok egyedül az ilyen hülye álmokkal... xD
3/7 anonim válasza:
ezzel most én is megkönnyebbültem :) legalább a fogaim megmaradnak. Mióta Németországba költöztem én is nagyon sokszor álmodom ez kb. 2 hetente elöfördul..
4/7 anonim válasza:
#2-es, szerintem féltél attól, hogy elveszítesz valamit/valakit :)
5/7 anonim válasza:
Ha jól tudom az álom vágyat vagy félelmet fejez ki, az élethez semmi köze.
6/7 Muzsik Hajnalka válasza:
A fog nemcsak az élelem aprítására és hangképzésre való - a természetben (tehát mélyen tudat alatt) védelmi fegyver is.
Vajon mitől kellene megvédened meg magad, és nem teszed, azaz "leteszed a fegyvert", ahelyett, hogy használnád?
7/7 anonim válasza:
valószínüleg ki is fog hullani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!