Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez a furcsa álom?

Mit jelenthet ez a furcsa álom?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy Hannah Montana ilyen busz szerűségében vannak szobák és én a mosdóban elbújtam.Aztán egy másik helyre kerültem ahol láttam két pasit smárolni de látszott hogy a másiknak nem tetszett elmentem elkerülve őket de elestem és a srác aki a csókolozott a másik pasival felém hajolt elmagyarázta hogy egy versenyhez meg kell csókolnia 500 embert.Ezután bemutatkozott azt mondta Arata-nak hívják.(totál úgy nézett ki mint a chihayafuru-ból arata de még olyan hangja is volt csak magyarul beszélt)Én azt mondtam neki hogy csókoljon meg engem.aztán megcsókolt de én közben a járdán feküdtem és magamban arra gondoltam milyen lágyan csókol meg gyengéden.Ezután megkérdezte leszek-e a barátnője én igent mondtam.Aztán egy buszmegállóban vagy valami hasonlóban voltunk ahol találkoztam valakivel akit anyának hívtam de nem úgy nézett ki mint az anyukám.Megbújtam Arata mögé és aztán elindultunk felé és én mondtam hogy ő a pasim Arata ugye emlékszel még rá az általános iskolából?Erre anya azt mondta igen akkor minden rendben.Hirtelen egy másik helyszínre kerültünk ahol 4-en voltunk én Arata és két idegen srác valamin dolgoztak oldalról megöleltem Aratát és a feje mögött a fülébe súgtam hogy lehet újrainditani a gépet mert én nem emlékeztem rá.Újrainditottam a gépüket ők meg csak neeee-ztek.Aztán egy hajón lettünk és egy híres ismerősöm (akit nem ismerek) megkértem rá hogy hozzon pár csajt mert Aratának be kell jutnia a versenybe.Sok lány jött és hangosan valaki számolt.Én elfordultam de ismerősöm mondta hogy nem kéne neki ennyi Snickers-t ennie (XD) megfordultam és láttam hogy mindenhol Snickers papírok vannak és eggyel szenved Arata.Itt lett vége az álmomnak mert felébredtem :( pedig kiváncsi vagyok a folytatására :D

2013. júl. 9. 21:48
 1/4 anonim válasza:

Most mondhatnám, hogy találkozni,fogsz egy pasival, akinek Arata lesz a neve és küldetést kell majd teljesítenie és be fogod mutatni anyádnak.. de!

én tudom az álmod jelentését!! szerintem csak túl sokmindent ettél vacsorára :D

2013. júl. 9. 22:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem túl sokat nézted a tv-t este és talán e is aludtál közben.
2013. júl. 9. 23:00
 3/4 A kérdező kommentje:

1.alig ettem valamit vacsorára (fél tányér)

2.nem tv-zek,animéket nézek a neten

2013. júl. 10. 10:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Az lényegtelen, hogy a tv-n , vagy a neten nézed.. azt mindjárt gondoltam, hogy ez az Arata valami anime hős és az ember akkor álmodik ilyet, amikor lefekvés előtt néz valami filmet, ha meg elalszik közben, pont ugyan azt álmodja, ami a filmben van a hangok miatt.
2013. júl. 10. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!