Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez a fura álom?

Mit jelent ez a fura álom?

Figyelt kérdés
Álmomban egy erdős részen kirándultam... Volt valami fura szíj-szerkezet, olyan, mint például amivel a kalandparkokban át lehet siklani egy dróton. [link] Csak az álmomban a szíj sokkal nagyobb volt. Beültem ebbe a szíjba, de nagyon ingatag volt, erősen kellett kapaszkodnom. Miután felültem, elindult velem a szíj, útközben gyönyörű tájak mellett haladtam el. Épp egy sík területen tartottam, amikor váratlanul az imádott kutyám láttam meg mögöttem futni. Leugrottam a szíjról, felkaptam, és a kötél után futottam, majd az állattal együtt visszaugrottam.... Ezután ott tartottam az ölemben. Még arra is emlékszem, hogy útközben mindig lehajoltam, hogy felvegyek a földről ilyen kis színes pillangókat, amik nagyon igazinak tűntek, de inkább valami kemény anyagból voltak... Hamarosan véget ért az út, és amikor leszálltam, láttam néhány öreg nénit, akik valami olyasmit mondtak, hogy ,,már nem kell tovább menni", vagy nem tudom, erre nem emlékszem jól. Mit jelent ez az álom?

2013. jún. 1. 22:51
 1/2 anonim ***** válasza:
semmit
2013. jún. 1. 23:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Azt... hogy a Roxfort már nem biztonságos többé xD
2013. jún. 21. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!