Sárga színű teknőssel álmodtam, amivel viaskodtam! Hogy a fenébe álmodhatok ilyet? Fura ám az emberi agy
Figyelt kérdés
Nem nézegetek sürűn teknősöket,fura hogy ilyet álmodtam2013. márc. 7. 08:11
1/4 anonim válasza:
A teknős azért olykor elénk kerül, ha máshogyan nem, motívumként vagy Terry Pretchettnél :D Az lenne izgalmas, ha olyan mélytengeri állattal álmodnál, amit még sose láttál :)
A párom egyszer komplett heorikus thrillert álmodott, jó kis történettel és gazdasági és megfélemlítése okokból embercsonkítással (minden felnőtt állampolgár megkapta, de ő vezetett egy felkelést vagy ilyesmi), nem rossz könyv és film lett volna belőle.
Én pedig sakkfigurákkal viaskodtam egy állványzaton.
Az övé kicsit Half Life 2-es (jóval a játék előtt), az enyém inkább Alice-es volt :D Bár én sokkal bénább voltam, mint Alice :P
De az agy tud ám álmodni fura dolgokat, ez tény. Ott volt a kannibálegérhullám is...
2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon érdekesek!Kannibálegérhullám???
2013. márc. 7. 12:08
3/4 A kérdező kommentje:
Ki az a Terry?
2013. márc. 7. 12:09
4/4 anonim válasza:
Én tegnap álmodtam teknősökkel !! Van egy 12 cm nagyságú sárga ékszertekim. Azt álmodtam hogy elbújt vagy 10 darab az ágyneműtartóba és én féltem tőlük, aztán egyesével pakoltam a párnákat és ha találtam egy tekit azt kidobtam... és akkor jött egy nagyobb teknős és beleharapott a lábamba, én meg ijedtembe lecsaptam a fejét. Olyan érzés volt mint pókokkal álmodni annak, aki fél a pókoktól ; vagy gilisztától,csótányoktól stb... pedig nem undorodok a teknősöktől, hisz nekem is van egy :) És csak jött a sok tenkős... nem tudtam kitakarítani az ágyamat sose :DD:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!