Az emberi elme hatalma?
szerintem az álmod alkalmazkodik. velem is volt már sokszor ilyen. itt a példa: ha rosszul fekszek és elzsibbadok álmodhatok olyat hogy levágták a kezem
és álmodtam már olyat hogy levágták a fejem de amikor felébredtem nem volt semmi.
velem az volt hogy bizsergett az ujjam es kiraztuk a paplant. egy ojan bogar volt benne ami NEM csip...
és HETEKIG viszketettt
Szerintem ez pont fordítva van.
Egy külső inger vetül ki az álomban.
Tehát, ha elfekszem a kezem, akkor azt álmodom, hogy levágják.
Ha mit tudom én, fordulok egyet alvás közben és beverem a kezem, akkor azt álmodom, hogy valamibe beütöttem az álmomban is, meg elvágtam, vagy ilyesmi, és mikor felébredek, csak arra emlékszem, hogy álmomban beütöttem, ezért ez olyan érzést kelt, mintha az agyam vetíteni ki a fájdalmat a testemre, de pont fordítva van, csak mi arra nem emlékszünk.
Rengeteg külső inger formálja az álmokat, például vércukorszint (nem véletlenül mondják, hogy ha sok édességet eszel, rosszat álmodsz), zajok, érzések, szagok, stb. Ha valaki sokat eszik, akkor lehet olyan álma, ami a gyomrával kapcsolatos (például hogy nagy súlyt cipel, ami a gyomrára nehezedik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!