Fura álom - mit jelent?
Figyelt kérdés
Beültünk egy étterembe, és az asztalra tettünk egy nagy papírdobozt, ami tele volt lekváros buktával. Elkezdtük enni a buktákat, aztán jött a pincér, aki mondta, hogy rendelnünk kell, nem ehetjük a saját kajánkat. Erre felálltunk és elmentünk. Otthon észrevettem, hogy eltűnt a retikülöm az összes pénzemmel, igazolványommal, de nem emrtem visszamenni az étterembe, mert féltem, hogy a pincér haragszik a bukta miatt. Aztán megjelent egy gyerek, aki hozta a retikülömet, mert megtalálta, és megnézte benne a lakcimkártyámat. Ezután osztálytalálkozóra mentem egy régi osztálytársamhoz, aki nem is volt otthon, de már soka voltak ott, és fura autócskákkal érkezett mindenki, mintha vidámparki járművek lettek volna, szinesek, kicsik és pedálosak. Ekkor felébredtem. Mit jelnthet ez az álom? Én nem is szeretem a lekváros buktát, sose ettem!2013. ápr. 9. 12:21
2/2 anonim válasza:
Én is szoktam ilyet álmodni, hogy éjjel süt a nap szóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!