Mit jelenthet ez a furcsa álom?
Tehát,azt álmodtam h egy erdőben egy utcasarkon beszélgetek egy fiúval aki labdázik.(gumilabda)És elkezdtünk focizni.Aztán,megkérdeztem hol lakik.Egy házra mutatott,de azon nem volt se ajtó se ablak.Nem tudom miért,de valamiért nagyon be akartam jutni abba a házba!Majd valahogy,bejutottam de ott csak egy disznó,volt meg a kölykei.Nos,a koca rám támadt (az volt az érzésem védeni akarja a kicsiket)Hirtelen a saját udvaromban voltam.Kergetett a disznó,én a bejárati ajtóhoz rohantam,de nem nyílt ki és a disznó nekem jött.Aztán,a suli tornatermi öltözőjében voltam,és az eggyik barátnőm nagyon félt a patkányoktól,és méregpórt szórt a tornaterem udvarára.Megkért hogy Én is szórjam.Én is szórtam.De valahogy az egész falun végik szórtuk.Majd találkoztam egy kígyóval akinek nagyon lassú,és sunyi mozgása volt.Aztán el akartam jutni a szomszéd faluba,de nem tudtam....És ekkor egy nagyon rossz érzés jött rám minden áron,el akartam jutni oda de nem tudtam.Aztán pedig bementem egy házba kijöttem és nem volt rajtam semmi csak egy fekete férfi ing ami rövid volt,de elkezdtem húzni lefelé hogy eltakarjon.Aztán az utcasarkon láttam egy urnát amiért kutatóorvosok jöttek.Az eggyiknek a hölgynek viszont nagyon jó illata volt!Aztán biciklire ültem,és elszabadult a bicikli.Nem tudtam írányitani és elszégyeltem magam,hogy mindenki azt hiszi nem tudok biciklizni.EGy házhoz érkeztem,ahol cseresznyét ettek a haverjaim.Majd az eggyik leesett a fáról,és kijött a ház tulajdonosa h mi ez a lárma?(a tulajdonos egy öregasszony volt világoskék hálóingben)Majd tovább mentünk a haverokkal,szörnyű hóvihar volt,de ök nyári ruhában voltak,és ugy látszótt nem fáznak,de én fáztam.Majd bementünk a fürdőszobámba.Tiszta sár voltam,de ott áltam egy fiú osztálytársammal,nagyon nagyon kicsi volt a fürdőszoba,ketten alig fértünk,el.De amikor a tükörbe néztem,akkor nem a tükörképem nézett vissza,hanem egy indiai házaspár,akik ölelkeztek!Aztán mejött a havim!
ELNÉZÉST KÉREK A HOSSZÚ LEIRÁSÉRT!NAGYON SZÉPEN MEGKÉREK MINDENKIT HOGY NE IRJON TROLL DOLGOKAT!!!TÉNYLEG EZT ÁLMODTAM KOMOLY VÁLASZOKAT AKAROK!!!
najó.. ne haragudj! de besírtam a röhögéstől!:DD
ez nagyon állat volt! teljesen átéreztem!
am minden tiszteletem h ennyire emlékszel mindenre!!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!