Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Tudnátok segíteni?

Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
A gondom az lenne, hogy kiskorom óta álmodom UFOkkal: csészealjakkal is, és magukkal a lényekkel is. Nem tudom miért, apukámmal kis koromban(Kb 3 éves lehettem) megnéztem 1-2 X-akták részt, és azóta kezdődött a dolog, és az egyik legnagyobb félelmem is egyben a földönkívüli lények. 18 éves vagyok, és a mai napig szoktam álmodni különböző élményekről. Közelről is "találkoztam" velük álmomban, de volt hogy csak a csészealjat láttam. Sokszor bújom az eget az ablakból esténként, hátha tényleg látok valami ilyesmit, és amikor az ágyban vagyok folyton lesek, és félek, hogy itt vannak... Nagyon erősen paranoiás vagyok? Hogy tudnám leküzdeni ezt a fajta félelmet?

2013. jún. 4. 13:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem értem!

miért félsz tőlük?

szerintem tök menő lenne találkozni egyel!

Meg ha magukkal is visznek, akkor legalább történik is valami izgalmas az életemben...

2013. jún. 4. 14:30
 2/4 anonim ***** válasza:
ha megkeresel privátban aszem tudnék segíteni
2013. jún. 4. 15:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Tudatos álomban kiirtható a félelem, ha kiirtod a gondolat magját.
2013. jún. 4. 21:44
 4/4 anonim válasza:
Pontosan ezért álmodsz vele annyit...Mert ennyire foglalkoztat. Kiskorodban megragadta a fantáziádat, féltél tőle (mert az X akták nem hároméves gyereknek való, a miértre te vagy a példa), és azóta is a hatása alatt tart. Amint el tudod engedni a gondolatot, és realizálod magadban, hogy ez csak egy film volt, aminek nincs valóságalapja, nem fogsz ennyit álmodni róluk. (Itt most ne nyissunk vitát arról, hogy tényleg léteznek-e vagy sem...)
2013. jún. 7. 11:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!