Figyelmeztető álom, amivel egy baleset elkerülhető volt. Mi a véleményetek erről?
Álmomban mentem az országúton, ismerős szakaszon és egy kanyarnál meg akartam előzni egy traktort. Bele is kezdtem az előzésbe, de ekkor hirtelen megjelent egy piros autó és karamboloztunk (totálkár, halál).
Másnap a valóságban is ugyanúgy haladtam, mint álmomban és előttem volt ugyanaz a traktor, mint álmomban. Ugyanaz a kanyar jött és eszembe jutott az álmom, nem előztem meg, hanem cammogtam a traktor után a következő dupla sávig. A szemközti sávból egy piros autó érkezett. Gondoltam magamban, hogy álmomban ennek nekihajtottam és csatt lett a vége...
Veletek történt már ilyen vagy hasonló???
nekem vannak ilyenek, de nem álmok formájában csak gondolkozok. Pl.: Töri órán elkezdtük az uj anyagot, gondolkodtam, lesz.e benne nő, mondjuk mária. Tanár következő mondata: Lajos lánya Mária volt.
Ugyanazon a héten gondolkodtam, hogy egyik osztálytársnőm hogy nézne ki kiengedett hajjal, másnap úgy jött, pedig azelőtt soha. Mellesleg a kérdező storija eléggé túlzás.
Ez igaz lehet!
Én azt álmodtam hogy megcumiztatot egy tengeri malac.
Másnap pont egy állat kereskedésbe voltam, az egyik tengeri malac kiugrot, felugrot az egyik polcra hogy a fejemnél legy és ekkor...............:)
Én még 7-8 éve álmodtam azt hogy a suliban aznap semmiből nem felelünk, pedig már az elalvás előtt tudtam hogy lesz doga, felelés, minden.
Másnap minden felelés, doga egyenként maradt el :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!