Mit jelent az ha szellemmel álmodok?
Figyelt kérdés
Már ha jelent valamit. Már többször is álmodtam szellemekkel és nem nagyon kellemes.2013. febr. 18. 16:31
2/10 anonim válasza:
Azt, hogy volt egy szellem az álmodban.
3/10 A kérdező kommentje:
:O -.-"
2013. febr. 18. 16:58
5/10 A kérdező kommentje:
Tehát ezek szerint nem nagyon jelent semmit :D ám tényleg nehezet vacsiztam csak az a gond hogy mikor nem is eszek lefekvés előtt néha akkor is van rémisztő álmom...
2013. febr. 18. 19:33
6/10 anonim válasza:
Azt jelent(het)i, hogy ily modon lépnek kapcsolatba veled. Valamit üzennek, vagy üzenni probálnak, csak meg kell fejteni az üzenetet. Álltalába valami segitség, vagy figyelmeztetés a cél. Erre magadnak kell rájönnöd
7/10 Tom Benko válasza:
@rezovitch: Kik lépnek kapcsolatba?
8/10 anonim válasza:
Tom Benko: Ha a kérdező elhunyt lelkekkel álmodik, azok az álmon keresztül kommunikálnak, vagy kommunikálhatnak. Nem azt irtam, hogy biztos ezt jelnti, csak jelentheti. Csak segiteni probáltam. Vagy nem derül ki a kérdésból, hogy kik?
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Ez elég meglepő és hátborzongató is egyben...
2013. febr. 19. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!