Baleset. Mit jelent?
Figyelt kérdés
Valamelyik nap azt álmodtam, hogy állok az út szélén, vagyis egy kanyarban sétálok. Akkor jött szemből egy kocsi, nagy sebességgel, még mondtam is a mellettem lévő haveromnak, hogy ez nemfogja bírni bevenni a kanyart. Ahogy ezt kimondtam, a kocsi elszállt a kanyarban, felborult, átfordult az oldalán, majd az oldalán állt meg. Nagynehezen kinyitottam az ajtót, majd láttam, hogy egy idősebb nő volt a sofőr aki az anyósülés előtt hevert (valószínűleg nemvolt bekötve) de ő már halott volt. A másik utas egy kisbaba volt, súlyos sérülésekkel és nagyon vérzett. Igyekeztem ellátni és mire a mentők kiértek még élt, el is vitték... Eddig tartott, elég fura volt...2012. júl. 6. 14:22
1/1 Dorita válasza:
Szerintem az ilyen álmok nem jelentenek sokat én is álmodtam már hasonlót de semmi sem történt. Ha néztél valami ijesztő filmet akkor az okozhatta az ilyen álmokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!