En reszemrol az a sztori a leghihetobb, h az amerikaiak igy akartak raijeszteni a szovjetekre, szal, h most nekik van egy idegen civilizacios kutyujuk meg minden.
Kozben meg egy sima kutatobazis ahol van minden boven, de idegen techonogia nelkul.
Az F.B.I. Hivatalos online könyvtárában megtalálható az eredeti jelentés. Természetesen angol nyelven.
Sanyi,
de miről?
több kérdést vet fel mint választ ad ugyanis...
ha titkolják, akkor ezt miért jelentették meg ??, tán megszánták az éhezőket és dobtak egy csontot ?
egyébként már 10+ éve írtak a jelentés keletkezéséről:
most akkor mi is van, kamu, de megjelentetik, nem kamu, de tagadják ???
brrr :(
szerintem történt valami. Csak mert elég érdekes, hogy aznap még konkrétan írtak benne az újságokban, de egy nappal később egy teljesen más sztorival álltak elő. Az is érdekes, hogy még aznap és másnap is, civil ruhás katonák látogatták meg az embereket és utasították őket, hogy az esetről nem beszélhetnek (voltak szemtanúk akik látták lezuhanni a járművet).
Továbbá nagyon sok leszerelt katona állította, hogy foglalkozott a roswell-i üggyel. Továbbá, hogy az 506-os katonai bázison(ez roswell közelében van/volt). A radaron többször észleltek a mai napig meg nem magyarázható repülő objektumokat és a katonai repülők is üldözőbe vettek párat még abban a hónapban, sikertelenül.
nemtuom, hogy igazak-e ezek, de elég furcsák és hihetőnek tűnnek.
abban én sem kételkedem, hogy lezuhant valami, de hogy földönkívüli eredetű lett volna :/
( persze bár úgy lenne! )
ettől függetlenül eltelt 65! év és semmi eredmény csak ezernyi kamu történet, félreértés, stb
Én abban hiszek hogy ennyi idő alatt valaki már rég kicsempészett volna egy idegenlábat vagy valami kézzelfoghatót ha lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!