Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek volt UFO baleset...

Szerintetek volt UFO baleset '47-ben Roswell-ben?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 10. 18:47
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Nekem valahogy hihetetlen, hogy 66 éve lezuhant egy idegen űrhajó, éppen Amerikában, éppen a sivatag közepén, az amcsik gyorsan eltüntették, és azóta semmi. Sem az elrejtett roncsról nem szivárgott ki több információ, sem az idegenek nem jelentek meg újra, és keresték az itt szerencsétlenül járt társaikat. Mert azt kizártnak tartom, hogy azóta is járnak rendszeresen ide, de ezt grandiózus összeesküvés-elmélet titokban tartja előlünk. Ha az amcsikkal le is paktáltak volna mondjuk, nem létezik, hogy az oroszok, kínaiak stb. ne érzékelnék, hogy itt repkednek a légtérben, és ne fednék fel rögtön.
2013. júl. 8. 02:50
 22/28 anonim válasza:
55%

Sziasztok!

Szerintem valami biztos volt, mert az állam nem csinált volna akkora felhajtást egy léggömbből. Titkolóztak, eltussoltak mindent, kamusztorit gyártottak, ami ráadásul nem is stimmel a szemtanúk elmondásával, és ráadásul katonák mászkáltak mindenhol, és meglátogattak mindenkit, akinek köze lehetett az esethez, esetleg láthatott valamit.

Ez annyit bizonyít, hogy valami váratlanul érte az államokat, amit nagyon nem szerettek volna nyilvánosságra hozni. Ez persze lehet az ufóktól elkezdve titkos katonai kísérleteken át kezdetleges orosz drone-okig bármi. A lényeg, hogy tuti nem megszervezett átverés, mert ekkora zűrzavart nem lehet megrendezni, ez láthatóan kétségbe esett kapkodás.

Emellett az is az igazság részét képezi, hogy akkoriban vált felkapottá a földönkívüli életformák feltételezése, nagyon jó alap volt újságcikkekhez, tudományos feltételezésekhez, sci-fikhez, ugye amin csámcsog a nép az másnap már a csapból folyik. És ami paranormális, természetfeletti, megmagyarázhatatlan, azaz a csodával határos, ráadásul az embereket még meg is félemlíti (mert akkoriban az UFO-kultusz szerves részét képezte a föld leigázásának apokaliptikus képe is), az bizony olyanokat "láttat" az emberekkel, ami valójában nem történt meg. A discovery channel-en sok ilyen dokumentumfilmet látni, ilyen pl a molyember és társai, az emberek már egy fa árnyékát is annak látják, és futnak a legközelebbi helyi laphoz. Ez pedig tökéletesen tönkretesz minden esetleg valóságalappal rendelkező beszámolót, bizonyítékot. Ugye, ha valamit el akarsz titkolni, hozd nyilvánosságra kamuként, és nem derül ki semmi... Itt sajnos ugyanez történt, az igazság már talán soha nem derül ki.

Üdv!

2013. júl. 8. 02:59
 23/28 anonim válasza:

Nem.Nézzétek meg a Wikipédiát!

[link]

2013. júl. 8. 11:26
 24/28 anonim válasza:
Szerintem is igaz,vagy inkább biztos hogy igaz mert eléggé sok cikk megjelent az újságban is erről,nem mellesleg van egy boncolós videó is az esetről mikor egy UFO-t boncolnak fel! Nem tudom hogy igaz e de elég hihetőnek hangzik ez az eset csak sajnos ne hogy aztán az legyen hogy 1000% hogy léteznek és megtámadnak minket,mert mi hülyék feldaraboljuk őket.Egyébként kib aszott nagy a világ és a NASA se tud annyira messzilátó távcsöveket készíteni :) De most ez akkroa baromság lenen hogy ekkora világban csak mi élünk ez teljesen elképzelhetetnel.
2013. júl. 8. 13:18
 25/28 anonim válasza:

Akit érdekel olvassa el ezt. [link]

Én elolvastam.

Beszéltek azzal az UFO-val ami életben maradt. Ugy hívta magát, hogy Airl.

Beszélt valami "Is Be" röl, hogy kivülröl is látják magukat, meg más testbe tudnak költözni, meg a lelkük elszáll. Az emberek meg csak száműzött lelkek amik bevanak zárva a testükbe, és minden halál után törlik a memóriájukat... Érdekes. Meg még sok mindent ír... Mindenféle dologról. (Legalább a felét olvassátok el.)

Hát nem tudom, hogy igaz e ez vagy sem. Azért elolvastam, de nem is érdekel mi is az igazság valójában. :D

2013. júl. 8. 13:55
 26/28 anonim válasza:
annyira nagy ez az egész világegyetem biztos hogy vannak nálunk más lények is. furcsa ez az egész hogy vannak akik cáfolják hogy léteznek és vannak olyanok is akik úgy mond részük volt egy ilyen "találkozásba". és még ennyi év után sem lehet tudni hogy léteznek-e.
2013. júl. 8. 21:46
 27/28 anonim válasza:
A2.-nak: Az oroszok nem sokkal de viszonylag előrébb járnak az idegen témába ( főleg a szürkékbe ) és ezt a USA is tudja. Tehát ilyesztésből biztos nem volt.
2014. ápr. 13. 08:03
 28/28 anonim válasza:
Amúgy biztos volt mert videó is készült és akkori technikával (sem computer sem maszk) nem tudták úgy megcsinálni hogy pislogjon meg minden ilyen hitelesen.
2014. ápr. 13. 08:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!