Sziasztok!
Szerintem valami biztos volt, mert az állam nem csinált volna akkora felhajtást egy léggömbből. Titkolóztak, eltussoltak mindent, kamusztorit gyártottak, ami ráadásul nem is stimmel a szemtanúk elmondásával, és ráadásul katonák mászkáltak mindenhol, és meglátogattak mindenkit, akinek köze lehetett az esethez, esetleg láthatott valamit.
Ez annyit bizonyít, hogy valami váratlanul érte az államokat, amit nagyon nem szerettek volna nyilvánosságra hozni. Ez persze lehet az ufóktól elkezdve titkos katonai kísérleteken át kezdetleges orosz drone-okig bármi. A lényeg, hogy tuti nem megszervezett átverés, mert ekkora zűrzavart nem lehet megrendezni, ez láthatóan kétségbe esett kapkodás.
Emellett az is az igazság részét képezi, hogy akkoriban vált felkapottá a földönkívüli életformák feltételezése, nagyon jó alap volt újságcikkekhez, tudományos feltételezésekhez, sci-fikhez, ugye amin csámcsog a nép az másnap már a csapból folyik. És ami paranormális, természetfeletti, megmagyarázhatatlan, azaz a csodával határos, ráadásul az embereket még meg is félemlíti (mert akkoriban az UFO-kultusz szerves részét képezte a föld leigázásának apokaliptikus képe is), az bizony olyanokat "láttat" az emberekkel, ami valójában nem történt meg. A discovery channel-en sok ilyen dokumentumfilmet látni, ilyen pl a molyember és társai, az emberek már egy fa árnyékát is annak látják, és futnak a legközelebbi helyi laphoz. Ez pedig tökéletesen tönkretesz minden esetleg valóságalappal rendelkező beszámolót, bizonyítékot. Ugye, ha valamit el akarsz titkolni, hozd nyilvánosságra kamuként, és nem derül ki semmi... Itt sajnos ugyanez történt, az igazság már talán soha nem derül ki.
Üdv!
Nem.Nézzétek meg a Wikipédiát!
Akit érdekel olvassa el ezt. [link]
Én elolvastam.
Beszéltek azzal az UFO-val ami életben maradt. Ugy hívta magát, hogy Airl.
Beszélt valami "Is Be" röl, hogy kivülröl is látják magukat, meg más testbe tudnak költözni, meg a lelkük elszáll. Az emberek meg csak száműzött lelkek amik bevanak zárva a testükbe, és minden halál után törlik a memóriájukat... Érdekes. Meg még sok mindent ír... Mindenféle dologról. (Legalább a felét olvassátok el.)
Hát nem tudom, hogy igaz e ez vagy sem. Azért elolvastam, de nem is érdekel mi is az igazság valójában. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!