Mi a teljes igazság a roswell-i ufo történetében?
...mért titkolták el 60 éven keresztül?...ki ez az alak?...honnan való?...miért nem hozza a NASA világosságra a boncolás eredményeit?...
...találtam ilyen-olyan rovatokat is...
Szeretném megtudni az igazságot. Fel kellene törni a NASA rendszerét...
Nagyon sok rejtély övezi ezt a témát, mennek a találgatások, nem lehet tudni hogy mely információk megbízhatóak, és melyek a csúsztatások, kitalációk, de TE, itt a gyakorikérdések.hu-n, most megtudhatod a választ!
Kész vagy az igazságra?
Igen, valóban alienek voltak!
A teljes igazság a Star trek c. dokumentumsorozat egyik részéből kiderül, itt látható:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Igen itt a gyakorin is megtudják mondani,vagyis rávílágítani,mivel a roswelli már teljesen nyilvános,fennt az FBI honlapján[vagyis amikor én utoljára néztem az volt]
2. válaszló linkelt is,bár nem ez a konkrét oldala,de ugyanaz.Csak hát ennyire leszarják.
Hát én sehol sem olvastam f֊öldönkívüleikről...
De ha ti így nyugodtabban alszotok.
# 7:
A Domain-t ki is felejtetted!
Valaki ezt le írta, belekevert mindent, a hitelesség kedvéért a Kereszténységet is, de ez is, olyan mint egy, belemagyarázás.
BTW: a világvége 2012 blog, csak a hülyeségeket hozza le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!