Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi a teljes igazság a roswell-...

Mi a teljes igazság a roswell-i ufo történetében?

Figyelt kérdés

...mért titkolták el 60 éven keresztül?...ki ez az alak?...honnan való?...miért nem hozza a NASA világosságra a boncolás eredményeit?...

[link]

[link]

...találtam ilyen-olyan rovatokat is...

Szeretném megtudni az igazságot. Fel kellene törni a NASA rendszerét...

2012. jan. 6. 02:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Nagyon sok rejtély övezi ezt a témát, mennek a találgatások, nem lehet tudni hogy mely információk megbízhatóak, és melyek a csúsztatások, kitalációk, de TE, itt a gyakorikérdések.hu-n, most megtudhatod a választ!

Kész vagy az igazságra?

Igen, valóban alienek voltak!

2012. jan. 6. 04:21
 2/17 anonim ***** válasza:
2012. jan. 6. 09:10
 3/17 anonim ***** válasza:

A teljes igazság a Star trek c. dokumentumsorozat egyik részéből kiderül, itt látható:

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. jan. 6. 09:52
 4/17 horrendas ambages ca ***** válasza:

Igen itt a gyakorin is megtudják mondani,vagyis rávílágítani,mivel a roswelli már teljesen nyilvános,fennt az FBI honlapján[vagyis amikor én utoljára néztem az volt]

2. válaszló linkelt is,bár nem ez a konkrét oldala,de ugyanaz.Csak hát ennyire leszarják.

2012. jan. 6. 09:55
 5/17 anonim ***** válasza:
2012. jan. 6. 10:07
 6/17 anonim ***** válasza:

Hát én sehol sem olvastam f֊öldönkívüleikről...

De ha ti így nyugodtabban alszotok.

2012. jan. 6. 11:04
 7/17 kris.king ***** válasza:
Több ezer éves lény? Telepatikus beszéd? Galaktikai méretű birodalom? Nekem ez nagyon nagyon NAGYON fake szagú.
2012. jan. 6. 13:16
 8/17 kris.king ***** válasza:
Most olvasom a másik cikket ez már hihetőbben van leírva. Na de olyan nagy roncs hogy 2 km-es kerülőtt kellett tenni. Akkor hogy tüntették el? nem hiszem hogy zsebben vitték volna az 51-es körzetbe. És ha az anyagot megkarcolni se lehet zuhanáskor hogy esett apró darabokra? Na mindegy elolvasom talán kiderül valami.
2012. jan. 6. 13:30
 9/17 kris.king ***** válasza:
na elolvastam érdekes volt de írták is hogy a videók fakek és a képek se az eredeti roncsokról származtak.
2012. jan. 6. 14:19
 10/17 anonim ***** válasza:

# 7:

A Domain-t ki is felejtetted!

Valaki ezt le írta, belekevert mindent, a hitelesség kedvéért a Kereszténységet is, de ez is, olyan mint egy, belemagyarázás.

BTW: a világvége 2012 blog, csak a hülyeségeket hozza le.

2012. jan. 6. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!