Szerintem volt. Egy csomó szemtanú volt akik beszéltek erről a tv-ben. Meg szerintem azért is volt, hogy nagyon titkolják ezt. Egyszer kiadtak egy magyarázatot, de az csak egy meteorológiai léggömbről szólt. De ha tényleg az volt akkor miért kellett ennyire titkolni?
2012. ápr. 16. 14:48
12/28 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló! Nagyon egyetértek. Azért titkolják szerintem mert nyilvánvaló, hogy ezáltal az egyházat, Bibliát és mindent amiben az emberek hittek megcáfolná és aláásná a közbiztonságot, pánikhangulatot keltene.
2012. ápr. 20. 16:00
13/28 anonim válasza:
Egyet kell hogy értsek szerintem is történt valami. Eszméletlen nagy kalamajkát okozna az ha kiderülne TÉNYLEGESEN vannak földönkívüliek akik nem mellesleg látogatják kicsiny bolygónkat. Gondoljunk csak bele épp ahogy az előttem válaszoló írta, alapjaiban rombolna le minden eddigi teremtéssel és létezéssel kapcsolatos eddigi ténynek elkönyvelt találgatásainkat. Különben is miért kellett akkora titokban tartani ha már több évtized óta tudják hogy csak valami innen származó tárgy volt. Baromság... És egyébként nehogy azt higgyétek hogy mivel eltelt ennyi idő " már ki kellet volna csempészni valami ufo lábat" legalább...ha valamit titokban akarnak tartani akkor azt titokban is tudják. Nem véletlenül kellet akkoriban a legtöbb ott dolgozónak családostól beköltöznie.
2012. ápr. 26. 12:23
14/28 anonim válasza:
Én hiszem, hogy megtörtént és most is látogatnak minket. pl. ott a WTC lerombolása, több ezer ember halt meg, hogy miért, mert nem volt szükségük többé azokra az épületekre és a legfőbb dolog, hogy legyen miért háborúzni Irakkal. Csakhogy, az emberek nem olyan ostobák, hogy ne jöjjenek rá az igazságra egy idő után. Ugyanez történt Roswell-ben is, csak ott nem számítottak arra, hogy idegenek zuhannak le, így gyorsan kellett cselekedniük. Elhallgattak akkor mindenkit, akit el kellett és a bizonyítékokat is eltüntették, hogy még hihetetlenebb legyen a történet.
"This "alien" is computer generated. Using an old video camera you can record footage and convert that footage to a digital format to be edited on a computer in a non-linear editing program. Then you can create a 3D model of an "alien" and insert it into the footage seamlessly."
kb. végy egy régi kamerát, digitalizáld a felvételt, csinálj egy 3D-s idegen modellt és add hozzá a felvételhez
Az a probléma, hogy ma már sorozatgyártják a kamu ufós videókat és osztják, ráadásul aki nem grafikus annak lassan semmi esélye nincs, hogy ránézésre észrevegye a hibákat a felvételeken. Sőt a grafikusoknak is egyre nehezebb lesz a dolga... magyarul most már az ilyen videók értéke 0.
2012. máj. 4. 10:58
18/28 anonim válasza:
És azóta semmi sem történt volna? Pedig rengeteg műholddal pásztázzuk az űrt, mégsem találnak semmit. Szerintem is kamu a holdra szállással együtt.
2013. júl. 8. 00:22
19/28 anonim válasza:
Csak mellékesen megjegyzem, hogy:
1.) A tudóstársadalom valószínűnek tartja, hogy van élet a földön kívül, a mi napunkhoz hasonló csillag körül keringő föld típusú bolygókon, amikből rengeteg van.
2.) Egy tudós már kidolgozott egy olyan elven működő hajtóművet, ami alkalmas fénysebességnél gyorsabb utazásra (ez trükkös amúgy, mert valójában a teret hajlítja, így természetesen nem megy gyorsabban a fénysebességnél). A hajtómű egyelőre még megvalósíthatatlan az energiaigénye és egyéb dolgok miatt, és ha meg is valósítanák, nem lenne biztonságos. Dehát gondolom atomerőművet meg atombombát se építettek rögtön az urán felfedezése után.
Ezeket csak azért mondom, hogy attól függetlenül, hogy kamu-e roswell vagy sem, idegenek minden gond nélkül repkedhetnek a légkörben.
2013. júl. 8. 00:42
20/28 anonim válasza:
"Több dolgok vannak a földön és égen, Horatio, mintsem bölcselmetek álmodni képes." (Hamlet)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!