Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Baleset, felébredtem álmomban....

Baleset, felébredtem álmomban. Mit jelenthet?

Figyelt kérdés
elég durva álmom volt.. szakadó esőben álltam valami úton, ami mellett egy felborult autó volt, minden csupa sár. egyszer csak öcsém mászott ki belőle szétvert arccal és közölte hogy "hú de részeg vagyok". Öcsém még sosem ivott életében max egy-egy pohár pezsgőt. utána azt mondta, nyolc ember agyonverte. mikor elindultam, hogy hívjam a mentőt, "felébredtem" és apához mentem, hogy elmeséljem az álmom. Mikor belekezdtem, valóban felébredtem. Mi ez??
2011. nov. 11. 15:11
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Egy rossz álom volt.
2011. nov. 11. 15:33
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm, hogy az ÁLOMFEJTÉS kategóriában ilyen választ kapok a kérdésemre. sokat segítettél:)
2011. nov. 11. 15:38
 3/3 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem az egyiptomi buszbaleset mindannyiunkat felkavart, és előhozta a szorongásokat...
2011. nov. 16. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!