Mit jelent ha kecskével álmodom?
Volt két kecském egy nagyobb azt hiszem barna vagy fekete a másik pedig KÉK és fekete volt :|| de szerettek engem :)) az egyik még ilyen puszit is adott az arcomra :)) szóval nemtudom hogy ez most mit jelenthet... Utána olvastam, de az így a gonosz kecskéket foglalja magába mert hogy a kecske a sátán jelképe.. De ezek nemvoltak gonoszak >< Segítsetek légyszi :))
gyökér kommentekre NEM vagyok kíváncsi.
Ez a 'kecske a Sátán jelképe' baromság, mármint ha nem vagy vallásos, ne foglalkozz vele.
Van egy álmoskönyvem, megnéztem neked benne a kecskét:
" A jámbor fajtabékességet, nyugalmat, harmóniát tükröz. A bakkecske az erős szexuális potencia és libidó jelképe."
Szűrd le, ami rád vonatkozik, persze az is lehet, hogy csak simán szereted a kecskéket és ezért jelentek meg álmodban.
Lehet, hogy hülyeség, de ugye a kecske az a kínai horoszkópban is megjelenik.
Az is lehet, hogy két gyermeked lesz, akik a kecske évében születtek. A kék a remény színe.
Mondom, nagy a valószínűsége, hogy hülyeség, amit válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!