Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Figyelmeztető álom, amivel...

Evele123 kérdése:

Figyelmeztető álom, amivel egy baleset elkerülhető volt. Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Álmomban mentem az országúton, ismerős szakaszon és egy kanyarnál meg akartam előzni egy traktort. Bele is kezdtem az előzésbe, de ekkor hirtelen megjelent egy piros autó és karamboloztunk (totálkár, halál).

Másnap a valóságban is ugyanúgy haladtam, mint álmomban és előttem volt ugyanaz a traktor, mint álmomban. Ugyanaz a kanyar jött és eszembe jutott az álmom, nem előztem meg, hanem cammogtam a traktor után a következő dupla sávig. A szemközti sávból egy piros autó érkezett. Gondoltam magamban, hogy álmomban ennek nekihajtottam és csatt lett a vége...

Veletek történt már ilyen vagy hasonló???

2013. febr. 19. 06:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. febr. 19. 07:12
 2/14 anonim válasza:
durva..... biztos berosálnék
2013. febr. 19. 07:32
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Legközelebb valami hihetőbbet, köszi.
2013. febr. 19. 11:30
 4/14 anonim válasza:
Ez tök félelmetes :D fordult már máskor is elő ien veled?
2013. febr. 19. 14:44
 5/14 mary333 válasza:
Nézd meg a végső állomás filmeket, főleg az 5-öt, és nem leszel ilyen nyugodt!:D Amúgy ez csak véletlen egybeesés szerintem, nehogy komolyan ved.;)
2013. febr. 19. 15:58
 6/14 mary333 válasza:
* vedd, és velem is történt ilyesmi. Éppen mentem fel a kisboltba, de úgy éreztem, hogy valami nem stimmel, na erre jött egy nagy németjuhász, és jól megkergetett.. még jó hogy a kiskutyámat nem vittem.
2013. febr. 19. 16:01
 7/14 anonim ***** válasza:
Ha a lottó számokról lesz egy álmod küld már el :)
2013. febr. 19. 17:39
 8/14 anonim ***** válasza:

történt már nem egyszer, de ne ennyire "tisztán". úgy értem, hogy nem pontról pontra azt álmodtam, ami aztán a nap folyamán történt. pl: álmomban egy piros opelt vezettem, amivel belehajtottam egy szökőkút(?) szerűségbe. a kocsi összetört nem kicsit. aztán a nap folyamán esős idő volt (<- víz a szökőkútból), autóban utaztam a barátom mellett, ő vezetett. gyorsabban hajtott a kelleténél és hiába mondtam neki, hogy lassítson. megelőztünk egy piros opelt (amilyet álmomban vezettem!!!), majd a következő éles kanyarban megcsúsztunk, és ha nem jön szembe egy kisteherautó (pont egy autómentő) akkor repülünk ki a szalagkorláton... aztán a piros opeles megállt segíteni. a mi kocsink bal elejének annyi lett, az autómentőn csak egy horpadás lett.

szóval igen, amit álmodtál van jelentősége! kutass a témában, nem kell, illetve nem szabad a "véletlenekben" bízni. nincsenek véletlenek, csak nem vesszük észre a történések ok-okozati viszonyát... a véletlenekben a materialista világnézettel rendelkezők dobálóznak leginkább, akik ha azt hallják, hogy entitás, sajnos jó nagyot nevetnek :/

ilyen tisztán még nem láttam ilyen dolgokat mint te, én ezekből a részletekből tudok csak következtetni...

de volt már olyanra is példa, hogy délután 3óra körül (buszra szállás után) rettenetes érzés tört rám, eszembe jutott, hogy leszállok a buszról, mert biztos valami nagy karambol lesz... természetesen nem történt semmi. majd este kaptam a hírt, hogy egyik közeli ismerősöm apja agyvérzést kapott, később kiderült, hogy nagyjából 3 óra környékén. kb egy hét múlva meg is halt...

2013. febr. 19. 17:53
 9/14 anonim ***** válasza:

Nekem az a véleményem, hogy nem írhattál volna ide, ha nem hallgatsz az álmodra;)

Nekem is volt hasonló, de csak elhalványult képek, részletek. Például egyszer azt álmodtam, hogy a rajzterem előtt kiállított rajzok egyike felé nyúlok, hogy a barátnőmnek mutassak rajta egy részt. De maga az álom csak akkor jutott eszembe, amikor már bekövetkezett az amit álmodtam.

2013. febr. 19. 18:08
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem meg ha már ilyen nagy a fantáziátok, akkor menjetek el írónak és ne ilyen hazugságokban éljétek ki magatokat...
2013. febr. 19. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!