Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi volt az eddigi legviccesebb...

Mi volt az eddigi legviccesebb vagy legdurvabb almotok?

Figyelt kérdés

Hát íme az enyèm amiit 2 napja àlmodtam:

Valami ismeretlen lànnyal àlmodtam.akivel.bujkàltunk a rendörsèg elöl mert valamt elkövettunk.volt hogy szegeden a mars tèren voltunk vagy volt hogy indiàban. Meg valami muzeumban is bujkàltunk.a màsik kèpben màr dèdim hàzàban vagyok es ott kelett vàrnunk. volt ott egy règi fekete oldalàn kiszakadt utazotàska .abba belebujtam a rendörök elöls benne fekdt egy fekete tüsis haju fiu es a mellkasàn fekve facebookoztam a telomon az utazotàskàban. A màsik kèp meg màr az volt hogy szegeden a csillagtèren valami.bokrok.között bújkàltunk a rendörsèg elöl. A kövi àlmom meg az hogy a règi gyerekkori baràtnöm kertjèben behajtottunk az egyik fiu ismerösömmel a kocsi bejàron kocsival ès feldobtam az ègbe valam összefogot drotot ès az ègböl lepotyogtak fàk meg beindult egy zene ami valami ilyesmi volt "do what you want "...ès megszèpült a kert ès utànam feldobta a haverom a drótot és utànna gazossà meg bokrossà vàlt a kert. A baràtnöm anyja kijött h mi volt ez a nagy ricsaj èn meg a krisztian mert ugy hivjàk sràcot..elbujtunk a bokrok mögött ès azob gobdolkoztam h h tudnàm megölelni hàtulròl gugolva. Aztàn az anyja èszre vett minket a bokorban h mocorogtunk ès felèbredtem.xDD

2013. febr. 15. 01:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
76%
Amikor a macska háromszor is belekakilt.
2013. febr. 15. 11:40
 12/12 anonim ***** válasza:
Amikor azzal a lánnyal álmodtam akibe bele vagyok habarodva. Best dream ever!
2013. febr. 15. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!