KrnFx kérdése:
Ez mit jelent, ez miért van?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni...
Multkor álmodtam egy olyat, hogy egy olyan lányba vagyok szerelmes aki nekem mident megad érzelmileg.
Most is nagyon szeretnék vele találkozni, ő olyan lány volt hogy szinte hihetetlen jó.
Ez mit jelent?
2013. febr. 5. 15:05
1/3 anonim válasza:
Azt,hogy ez hülyeség...az álmok csak baromságok.Szerintem felejtsd el és álmodj másról...vagy mit érdekel az engem,hogy miről álmodsz? O.o csak nem szeretem ha az emberek totál hülyét csinálnak magukból.Remélem vannak olyan barátaid,akik hasonló "álom fejtés mániások" és megértenek téged... -.- O.o
(te jó ég,hogy bírom az ilyen marha kérdéseket...)
2/3 anonim válasza:
A tudatalattid üzent. Nyilván olyan lányt keresel, aki mindent megad neked érzelmileg. Ez így teljesen normális.
3/3 anonim válasza:
A tudat alattid üzent, hogy keress ilyen lányt, mert szükséged van egy ilyen lányra. Meg fogod találni, ha próbálkozol, és ne az álombeliről álmodozz, ő nem létezik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!