Vajon mit jelenthet? Megálmodtam a világvégét? (többi lent)
Figyelt kérdés
Naoszt, azt álmodtam hogy vettem egy sütibôl készült jegyet Zámbó Krisztián koncertjére február 31-ére. Ellovagolam koncertre egy SÜN-ön. Ô a nemiszervét szorongatva elénekelte a boci-boci tarkát psy-t megszégyenítô mozdulatokkal kísérve. Ekkor Michael Bay módra felrobbant, majd a Nagy Lebegô Kukiisten nyakából leugrott a színpadra Nicolas Cage és elnótázta a kumbejj címû muzsikát. A dal végére a reptoidok ledobtak egy fitymagránánátot aminek az atommagömléssel teli robbanása megölt mindenkit rajtam kívül. Ettôl depressziós lettem és felvágtam az omlószcirkém ereit2013. jan. 23. 20:52
11/37 anonim válasza:
aztán kikapcsoltad a tévét és elmentél lefeküdni.
kitaláltad mi?
12/37 anonim válasza:
Te lehetsz a legdrogosabb ember a világon. XD xD
14/37 anonim válasza:
azt jelenti hogy farok hiányod van,
15/37 Vad-Ász válasza:
ennél jobbat még nem olvastam!! :D :D :D
Azt jelenti,hogy valami b@romijó drogot használsz.
kaphtok belőle_?
De ha nem dog akkor meg p*cs hiányod van.
16/37 anonim válasza:
XDD Besírtam a röhögéstől! xddd Mit meg nem tennék egy ilyen álomért!Nem tudom mit szedsz de nekem is kel!!!Basszus voltak már hülye álmaim,és hallotam már hülye álmokról de ez viszi a pálmát!!Am melleseleg jó meseíró is vagy!!Grat.
17/37 anonim válasza:
Ez a gyökér tettejébe nem a humor kategoriába rakta a kérdést. Ez a poén xD
18/37 PHP de kóder! válasza:
ez mi? a family guyba kerultem?
19/37 anonim válasza:
Na és azt tudod hogy mit jelent, hogy már trollfészen is fent van ez? :D Mert én tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!