Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Megálmodtam 21-ét. Valóban...

Megálmodtam 21-ét. Valóban UFO invázió lesz?

Figyelt kérdés

Tegnap nagyon nyomasztó álmom volt. 21-e volt aznap. Minden rendesen ment egészen az esti beesteledésig. Arra lettem figyelmes miközben a mikroban melegítettem a bolgnaimat, hogy a TV-ben megszakad az adás és breaking NEWSban elmondja a bemondónő, hogy hatalmas földönkívüli űrhajók lepték el Washingtont és a világ különböző nagyvárosait.

Hatalmas űrhajók akik pusztítást mértek a föld országainak városaira. Lézernyalábokkal porrá zúzták a földi katonai létesítményeket, szisztematikusan. Majd amikor végeztek a hadsereggel előbújtak az ufóikból és kiderültek, hogy ezek reptoidok. Hatalmas zöldszínű pikkelyes lények voltak, gonosz tekintette, pont mint ahogy Árpi leírta őket. Fegyvereikkel darabokrakaszaboltákk az embereket. Nem volt menekvés. Lekapcsoltam a villanyt és az ágyalá bújtam. Pár óra múlva berúgták az ajtómat és egy hatalmas húsos, izmos reptoid közeledett hozzám. Megijedtem és felébredtem.

Lehetséges, hogy ez fog bekövetkezni holnap ? Nagyon sokan megálmodták a jövőt a történeleben vagy a bibliában. Lehet hogy ténleg jönnek holnap az idegenek ? Mit jelenthet az álom ? Az álmoskönyvre is kíváncsi vagyok, meg arról hogy ki mit gondol.

2012. dec. 20. 19:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
60%
esti beesteledés omfg
2012. dec. 20. 19:14
 2/15 anonim ***** válasza:
61%
Trololollollloolllóóóóóóó, lálálá trololollólló
2012. dec. 20. 19:15
 3/15 anonim ***** válasza:
reméljük nemlesz igazad :)
2012. dec. 20. 19:18
 4/15 anonim ***** válasza:
Ez lesz: [link]
2012. dec. 20. 19:19
 5/15 anonim ***** válasza:
75%

Tisztázzuk: a csapból is ez folyik. Ezért álmodsz ezzel.

Ennyi.

Vagy szándékosan próbálod reklámozni Árpit...

2012. dec. 20. 19:25
 6/15 anonim ***** válasza:
Ki a frász az az Árpi?
2012. dec. 20. 19:31
 7/15 anonim ***** válasza:
árpi = szenthelyi árpád egy ufohivő a reptoidok ellen i ellenállás vezetője. de már rég nem láttam ezen az oldalon.
2012. dec. 20. 19:39
 8/15 anonim ***** válasza:
Sajnos már kikötötték a netet a Lipótról, ezért nem tűnik fel az oldalon.
2012. dec. 20. 19:40
 9/15 anonim ***** válasza:

Igen valóban megálmodtad. Te egy kiválasztott vagy ezért életben hagyunk.

Armageddon Ezredes

2012. dec. 20. 19:59
 10/15 anonim ***** válasza:
Senki nem hisz a trolollolló lálálálálá erejében, pedig amikor jönnek az izmos reptoidok, ezt kell énekelni és agyf.szban kimúlnak. Trollból viccet csináltak,mert ez az információ csak így juthatott el az ellenállókhoz, vegyétek észre!!
2012. dec. 20. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!