Megálmodtam 21-ét. Valóban UFO invázió lesz?
Tegnap nagyon nyomasztó álmom volt. 21-e volt aznap. Minden rendesen ment egészen az esti beesteledésig. Arra lettem figyelmes miközben a mikroban melegítettem a bolgnaimat, hogy a TV-ben megszakad az adás és breaking NEWSban elmondja a bemondónő, hogy hatalmas földönkívüli űrhajók lepték el Washingtont és a világ különböző nagyvárosait.
Hatalmas űrhajók akik pusztítást mértek a föld országainak városaira. Lézernyalábokkal porrá zúzták a földi katonai létesítményeket, szisztematikusan. Majd amikor végeztek a hadsereggel előbújtak az ufóikból és kiderültek, hogy ezek reptoidok. Hatalmas zöldszínű pikkelyes lények voltak, gonosz tekintette, pont mint ahogy Árpi leírta őket. Fegyvereikkel darabokrakaszaboltákk az embereket. Nem volt menekvés. Lekapcsoltam a villanyt és az ágyalá bújtam. Pár óra múlva berúgták az ajtómat és egy hatalmas húsos, izmos reptoid közeledett hozzám. Megijedtem és felébredtem.
Lehetséges, hogy ez fog bekövetkezni holnap ? Nagyon sokan megálmodták a jövőt a történeleben vagy a bibliában. Lehet hogy ténleg jönnek holnap az idegenek ? Mit jelenthet az álom ? Az álmoskönyvre is kíváncsi vagyok, meg arról hogy ki mit gondol.
Tisztázzuk: a csapból is ez folyik. Ezért álmodsz ezzel.
Ennyi.
Vagy szándékosan próbálod reklámozni Árpit...
Igen valóban megálmodtad. Te egy kiválasztott vagy ezért életben hagyunk.
Armageddon Ezredes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!