Megálmodtam hogy keresztapám meghal. Mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Az álmomban már csak a temetésen voltam. Viszont nagyon beteg a valóságban és az orvosok is nem sok esélyt adtak neki. Ez jelenthet valamit? Kicsit értelmetlenül fogalmaztam.2012. nov. 3. 09:27
1/6 anonim válasza:
Azt ugye tudod kedves kérdező, hogy az álmok a napi/múltbéli eseményeket dolgozzák fel?
2/6 anonim válasza:
"Előre" megálmodni dolgokat nemigazán szoktunk, legfeljebb vannak, akik ezt "utólag" belemagyarázzák.
Viszont ha valóban nagyon beteg, akkor alvás-álmodás nélkül is legjobb, ha szembenéztek a realitásokkal, és az első teendő: azon igyekezni, hogy ami még hátra van neki, azt az időt minél szebbé, minél boldogabbá tenni számára.
3/6 Antimod válasza:
Létezik "előreálmodás", de ez speciel valószínűleg annyit jelent, hogy készíted magadat lelkileg az elválásra (ehhez sok erőt kívánok).
Akkor tekintheted előreálmodásnak, ha pl. pontosan úgy zajlik majd a temetése, ahogyan álmodban láttad.
4/6 anonim válasza:
Az, hogy egy levágott lófejet fogsz találni az ágyad végében.
5/6 anonim válasza:
Keresztapád meg fog halni! Te is, én is! Leghamarabb vagy keresztapád, mert beteg, vagy én mert idős vagyok! Ennyi! Rád még várhatnak előtte jó évek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!