Vajon mit jelenthet? Megálmodtam a világvégét? (többi lent)
Figyelt kérdés
Naoszt, azt álmodtam hogy vettem egy sütibôl készült jegyet Zámbó Krisztián koncertjére február 31-ére. Ellovagolam koncertre egy SÜN-ön. Ô a nemiszervét szorongatva elénekelte a boci-boci tarkát psy-t megszégyenítô mozdulatokkal kísérve. Ekkor Michael Bay módra felrobbant, majd a Nagy Lebegô Kukiisten nyakából leugrott a színpadra Nicolas Cage és elnótázta a kumbejj címû muzsikát. A dal végére a reptoidok ledobtak egy fitymagránánátot aminek az atommagömléssel teli robbanása megölt mindenkit rajtam kívül. Ettôl depressziós lettem és felvágtam az omlószcirkém ereit2013. jan. 23. 20:52
1/37 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy fel kéne hagynod az efféle hülyeségekkel. reptoidok NINCSENEK.
3/37 anonim válasza:
Beteg egy álmod volt :D mennyi idő volt amíg kitaláltad ezt ? :D
4/37 anonim válasza:
Ez azt jelenti hogy az agyad világának már vége.
De ha nem hiszed el akkor hívd fel Müller Rózsát, akkor emeltdíjas hívásért cserébe megmondhatja neked a valóságot.
5/37 anonim válasza:
Mi a dílered száma? Jó anyagot szállíthat :)
6/37 anonim válasza:
Rossz hírem van. Ez nem a világvége, csak a nem túl távoli jövő, a világvége ennél sokkal szebb lesz.
7/37 anonim válasza:
Ez már tényleg a világvége! Valaki képes lenne jegyet venni Zámbó Krisztián koncertjére?
8/37 anonim válasza:
És ezt elvileg nem is törölhetnék, mert álmodni bármit lehet xD
9/37 anonim válasza:
10000-szeres pénzenergiát jelent és ingyen szilvásbuktát.
Ezt ajánlja önnek a Magyar Ezotéria Párt. :D
10/37 anonim válasza:
Hát, ezt lehet viccnek szántad de én egy ilyen kérdésnél szégyellem, hogy ugyanabba a fajba tartozom, mint te kérdező...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!