Megálmodtam a világvégét. Mit jelentsen ez?
Hamarabb kezdődött el a világvége, 2010-ben és nem 2012-ben.
Az eleje úgy játszódott hogy a barátnőimmel voltam, egy olyan helyen amit ismerek és voltam is már ott velük. Az a hely az álmomban egy tanya lett.(Ez utáni részre már nem nagyon emlékszek) Később a városba voltam és láttam hogy valamelyik városban már kitört a napkitörés. Én mentem hazafele valakivel (autóval). De nem pont hazamentünk, hanem egy másik utcába, és valami fontos lehetett hogy 2x is megjártuk, ide-oda, vissza. Aztán mikor 3-adjára értük megint abba az utcába akkor kiesett a pénz a zsebemből meg egy kulcs is (Álmomban vissza emlékeztem hogy tényleg az a maradék pénz van nálam amit hazavittem). Azon a helyen ahol kiesett a pénz a zsebemből, találkoztam a családommal (ekkor szegény barátnőim már halottak voltak, elvitte őket a világvége). A családommal menekültünk volna, közbe találkoztunk afrikai gyerekekkel, én egy kicsit megsajnáltam az egyik gyereket és oda adtam neki egy 100-ast. Mikor kiértünk az utca elejére akkor vettük észre hogy borult az ég, halottuk a dinoszauruszok hangját plusz a zajongásukat. Hallottuk hogy közeli a hang. Én behúzódtam a koccintó ajtajába, aztán a családommal pedig bementünk a koccintóba. Nagy zaj volt és olyan volt mintha bomlott volna a koccintó. Ott gugoltunk a földön, én pedig elkezdtem sírni és ez volt az utolsó szavam (amit nagyon nehezen tudtam kimondtani a sírás miatt) hogy: Szeretlek titeket! Ekkor keltem fel (elkezdtem sírni). Nagyon nehéz volt, nem gondoltam volna hogy eljön a világvége és ilyen borzalmas lesz, de mikor a családommal voltam akkor egy kicsit nyugodtabb voltam, mert tudtam hogy együtt megyünk el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!