Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Megálmodtam a világvégét. Mit...

Megálmodtam a világvégét. Mit jelentsen ez?

Figyelt kérdés
2010. júl. 1. 08:16
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Leírnád ide, hogy hogyan éltedát az álmodban a világvégét?
2010. júl. 1. 08:21
 2/25 anonim ***** válasza:
Sarah Connor?
2010. júl. 1. 08:29
 3/25 A kérdező kommentje:
Leírom hogy igazából mi is történt velem az álmomban. Saját szavaimmal írom.
2010. júl. 1. 08:29
 4/25 A kérdező kommentje:

Hamarabb kezdődött el a világvége, 2010-ben és nem 2012-ben.

Az eleje úgy játszódott hogy a barátnőimmel voltam, egy olyan helyen amit ismerek és voltam is már ott velük. Az a hely az álmomban egy tanya lett.(Ez utáni részre már nem nagyon emlékszek) Később a városba voltam és láttam hogy valamelyik városban már kitört a napkitörés. Én mentem hazafele valakivel (autóval). De nem pont hazamentünk, hanem egy másik utcába, és valami fontos lehetett hogy 2x is megjártuk, ide-oda, vissza. Aztán mikor 3-adjára értük megint abba az utcába akkor kiesett a pénz a zsebemből meg egy kulcs is (Álmomban vissza emlékeztem hogy tényleg az a maradék pénz van nálam amit hazavittem). Azon a helyen ahol kiesett a pénz a zsebemből, találkoztam a családommal (ekkor szegény barátnőim már halottak voltak, elvitte őket a világvége). A családommal menekültünk volna, közbe találkoztunk afrikai gyerekekkel, én egy kicsit megsajnáltam az egyik gyereket és oda adtam neki egy 100-ast. Mikor kiértünk az utca elejére akkor vettük észre hogy borult az ég, halottuk a dinoszauruszok hangját plusz a zajongásukat. Hallottuk hogy közeli a hang. Én behúzódtam a koccintó ajtajába, aztán a családommal pedig bementünk a koccintóba. Nagy zaj volt és olyan volt mintha bomlott volna a koccintó. Ott gugoltunk a földön, én pedig elkezdtem sírni és ez volt az utolsó szavam (amit nagyon nehezen tudtam kimondtani a sírás miatt) hogy: Szeretlek titeket! Ekkor keltem fel (elkezdtem sírni). Nagyon nehéz volt, nem gondoltam volna hogy eljön a világvége és ilyen borzalmas lesz, de mikor a családommal voltam akkor egy kicsit nyugodtabb voltam, mert tudtam hogy együtt megyünk el.

2010. júl. 1. 08:46
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Most megint én leszek a gonosz :S Nem akarlak elkeseriteni de azért álmodtál enyi hülyeséget mert a 2012-es vilgávége hir tömeghisztériát okoz egy bizonyos rétegben igy sokakat foglalkoztat többek közzött ezekszerint téged is. Szoval ezért álmodtál vele, ha nem ugy az sem probléma mert álmunkban a már átélt kombinált dolgokat eleveniti fel az agyunk,ezért néha furcsa. Nem kell félned nem a jövöt álmodtad meg mert sem most sem 2012-ben nem lesz világvége :) Ez csak egy jol fizetö sajto fogás (maja horoszkop ,cimlapok stb.. ) ha valamikor lesz a földön ugymond világbéke akkor az csak az embereket pusztitja el nem pedig a földet mivel ez már 4,5 milliárd év allat át élt egyesmást csak az emberek tünnének el de szerintem majd olyan 2100-2200 körül lesz veszély ami fenyeget minket de valoszinü addigra a NASA már megold nekünk egy újabb bolygot amit lepusztithatunk ;)
2010. júl. 1. 09:06
 6/25 anonim ***** válasza:
*világvége :) nem világbéke :) még reggelt van ...
2010. júl. 1. 09:07
 7/25 anonim ***** válasza:
Nem azért, de én valahogy majdnem minden éjszaka azt álmodom, hogy vége a világnak, vagy az fenyeget, és mindig másképp jön el a világvége. Nem is igen emlékszem arra, hogy mikor volt olyan, hogy ne ilyet álmodtam volna... Szóval én ezért nagy jelentőséget nem is igen tulajdonítok már nekik.
2010. júl. 1. 09:08
 8/25 anonim válasza:
Jó lenne, ha nem keltenének ennek ekkora hangot. A 8 éves fiam a mamájánál látta a fókuszban, erről volt szó, azóta majdnem csak napi szinten ezen agyal és kétségbe van esve!!
2010. júl. 1. 09:12
 9/25 anonim ***** válasza:
Ez a világbéke Freudi elszólás... Lehet, hogy valóban akkor lesz világbéke, ha kipusztul az utolsó ember is...
2010. júl. 1. 09:12
 10/25 anonim válasza:
Azt akartam ezzel mondani, hogy nálad is ez játszhat közre, hogy ilyet álmodsz!
2010. júl. 1. 09:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!