Megálmodtam a világvégét. Mit jelentsen ez?
én tegnapelőtt azt álmodtam, hogy elérkezett a világvége, egyik pillanatról a másikra a házunk megtelt vízzel, mi bennrekedtünk, a víz már majdnem a plafonig ért nálam meg pont volt egy zacskó és a fejembe húztam, hogy előbb túl legyek a borzalmas megfulladáson, de nem tudtam megfojtani magam, nem bírtam. az utolsó pillanatban, mikorra már elbúcsúztam a családomtól, a vízszint hirtelen csökkenni kezdett majd teljesen eltűnt, kimentünk az udvarra és hangosbemondón közölték, hogy a világvége elmarad :)
nem hiszem hogy van jelentősége az álmunknak, a félelmeinket álmodtuk meg, mindössze ezt jelenti =)
Notredámusz(nem tudom hogy kell írni pontosan),már számos természeti katasztrófát előrejósolt.Pl a cunamit,a földrengéseket,az ózonréteg sérülését,a nappal való számos problémát,stb-stb.Igen,ezek már megtörténtek,és ő előre megjósolta.Azt is megjósolta,hogy világvége lesz.Ez nem úgy következik be,mint a hü*e 2012-es filmekben...
Azt írja,a nap támadásba lendül,mindent elpusztít,szépen sorjában.Előszőr a méheket,amik beporzák a növényeket.Méhek nélkül nincs termés.Termés nélkül étel sincs.És folytatódnak szépen a láncreakciók.
Gyakorlatilag éhen fogunk halni,vagy betegségben pusztulunk el,mert ha nem eszik eleget az ember,minden apró betegség nagy kárt okozhat,könnyen meghal..
Néhány helyen már el is kezdődött ez a jelenség!Éhezés,szörnyű betegségek,szomjazás...
Igen,mi tettük ezt magunkkal emberek.:)
Köszi mindenkinek!
Utolsó válaszoló igazad van! ;) Lehetséges hogy így pusztulunk el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!