Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Megálmodtam a világvégét. Mit...

Megálmodtam a világvégét. Mit jelentsen ez?

Figyelt kérdés
2010. júl. 1. 08:16
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Azért szerintem nincs igazad utolsó válaszadó. Jó nem kell hisztériázni a világvége miatt, de ez nem olyan dolog, amiben hinni kell, ez van. Lassan nem marad tiszta víz, az esőerdők rohamosan fogynak, jelenleg is tonnaszámra ömlik az olaj a mexikói-öbölbe, az időjárás egyre kiszámíthatatlanabb és ennek az eredménye nálunk is tapasztalhatjuk, szóval ne mond, hogy nem létezik világvége, mert szerintem elég jó úton haladunk felé, csaj ahelyett, hogy mindenféle misztikus dolgokat találnánk ki ezzel kapcsolatban és kitalálnánk, hogy médiumok vagyunk, gondolkodhatnánk azon, hogy min kéne változtatni, hogy ne szennyezzük tovább ennyire a környezetünket.
2010. júl. 1. 17:11
 22/25 anonim ***** válasza:

én tegnapelőtt azt álmodtam, hogy elérkezett a világvége, egyik pillanatról a másikra a házunk megtelt vízzel, mi bennrekedtünk, a víz már majdnem a plafonig ért nálam meg pont volt egy zacskó és a fejembe húztam, hogy előbb túl legyek a borzalmas megfulladáson, de nem tudtam megfojtani magam, nem bírtam. az utolsó pillanatban, mikorra már elbúcsúztam a családomtól, a vízszint hirtelen csökkenni kezdett majd teljesen eltűnt, kimentünk az udvarra és hangosbemondón közölték, hogy a világvége elmarad :)

nem hiszem hogy van jelentősége az álmunknak, a félelmeinket álmodtuk meg, mindössze ezt jelenti =)

2010. júl. 1. 20:26
 23/25 anonim ***** válasza:

Notredámusz(nem tudom hogy kell írni pontosan),már számos természeti katasztrófát előrejósolt.Pl a cunamit,a földrengéseket,az ózonréteg sérülését,a nappal való számos problémát,stb-stb.Igen,ezek már megtörténtek,és ő előre megjósolta.Azt is megjósolta,hogy világvége lesz.Ez nem úgy következik be,mint a hü*e 2012-es filmekben...

Azt írja,a nap támadásba lendül,mindent elpusztít,szépen sorjában.Előszőr a méheket,amik beporzák a növényeket.Méhek nélkül nincs termés.Termés nélkül étel sincs.És folytatódnak szépen a láncreakciók.

Gyakorlatilag éhen fogunk halni,vagy betegségben pusztulunk el,mert ha nem eszik eleget az ember,minden apró betegség nagy kárt okozhat,könnyen meghal..

Néhány helyen már el is kezdődött ez a jelenség!Éhezés,szörnyű betegségek,szomjazás...

Igen,mi tettük ezt magunkkal emberek.:)

2010. júl. 8. 13:04
 24/25 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Utolsó válaszoló igazad van! ;) Lehetséges hogy így pusztulunk el.

2010. júl. 8. 13:47
 25/25 anonim ***** válasza:
pusztulni csak te fogsz kipusztulni. mi meghalni fogunk. majd amikor úgy 70-80 évesek leszünk.
2010. júl. 8. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!