Megálmodtam a világvégét. Mit jelentsen ez?
"Ott gugoltunk a földön, én pedig elkezdtem sírni és ez volt az utolsó szavam (amit nagyon nehezen tudtam kimondtani a sírás miatt) hogy: Szeretlek titeket! Ekkor keltem fel (elkezdtem sírni)."
Már ebben hazugság van, először azt írod, hogy sírtál már és nem tudtál emiatt beszélni, utána meg h mondtad és utána kezdtél sírni.
Valami hülye filmet néztél lefekvés előtt.
Emberek nyugi :) Semmi nem pusztul el én 18 éves vagyok és már 4 világvégét tuléltem ...Ez lesz az ötödik... :) Viszont lehet hogy a napkitörések mivel most pont abban a ciklusban vagyunk ugy 2016-ig kicsit befog zavarni az elektronikus rendszerünkbe még pár évig de ezen kivül semmi gáz nem lesz ,csak néha nem lesz térerö :)
De bárkivel fogadnék egy 100 ezresbe hogy nem pusztulunk el 2012-ben :D
Én ezzel nem értek egyet. Bár ki tudja mi lesz 2012-ben. De én szerintem van benne valami amit a híradóban mondtak: Világvége! Én nem csodálnám ha elpusztulna a föld emiatt a sok szennyezés miatt.
09:14-esnek: akkor kezdtem el megint sírni mikor már felkeltem az álomból.
2012-nél fejezték be a maják a naptárukat, ennyi. Ettől még majd valamikor lehet, hogy hála az embereknek elfog pusztulni a Föld, mert én is hiszek abban, hogy mi tönkretesszük a bolygónkat, kizsákmányoljuk és az emberek nélkül is sok veszély fenyegeti amúgy is a Földet, de pontos dátumot így megmondani nem lehet.Majd valamikor biztos bekövetkezik, hisz semmi sem örök életű, de nem biztos, hogy pont 2012-ben, lehet, hogy majd csak 1000 év múlva vagy az is lehet, hogy ma, sosem lehet tudni, hiába a sok tudós stb...
Az, hogy megálmodtad a világvégét meg nem olyan nagy dolog, más is megálmodta már, jó sokszor, jó sokan megálmodták már, nem te vagy az egyetlen!
A napkitöréses sztori valahogy ismerős a Képlet c. filmből, egyébként sehol nem hallottam eddig, hogy ez okozná a vv-t.
Ha meg lesz valami 2012-ben, akkor az már elkezdődött, főleg ha szétnézel jobban :)
Jaj kérlek, ne higgyetek már a világvégében. Szomorú, hogy ilyen sok a buta ember, akik el is hiszik. "A híradóban pedig azt mondták, hogy világvége lesz". Miért hisztek el minden baromságot, amit a TV-ben, vagy az interneten olvastok és láttok? Most nem fogsz hinni, ezért kérni fogsz tőlem bizonyítékot, hogy megmondjam, hogy nem lesz világvége. Olvass el pár hírcikket: "20 év múlva megemelik vagy csökkentik valaminek az árát".
Visszatérve a témához: azért álmodsz ilyeneket, mert hiszel abban, hogy tényleg világvége lesz. Ha viszont beismered, hogy nem lesz semmi (legfeljebb még nagyobb krízis), akkor nem fogsz ilyeneket álmodni.
Szia.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!