Voltatok már ti is úgy, hogy valamit megálmodtatok előre?
Figyelt kérdés
Nem is tufták, hogy mit jelent és el is felejtettétek hamar.. vagy reggel nem is emlékeztetek rá, de 2-3-4 év múlva amikor megtörtént valami akkor de zsa vú érzésetek volt2012. okt. 6. 19:20
1/17 anonim válasza:
Mindenkinek van "de zsa vú" érzése néha-néha. Valami tudományos magyarázat is van erre.
2/17 anonim válasza:
Én megálmodtam, hogy a tufták támadást indítanak az emberiség ellen és csak a de zsa vú menthet meg tőlük.
3/17 anonim válasza:
Igen, én azt álmodtam meg, hogy húgom lesz, és találkozok egy régi barátnőmmel akiket évek óta nem láttam, nem is beszéltem vele.(ez 1 ugyanazon álom volt.) 2 hónap múlva anyukám mondta, hogy terhes,(és aztán az is kiderült, hogy kislány) és a barátnőmmel is találkoztam ugyanekkor, az egész nyarat elbaromkodtuk ketten.
4/17 anonim válasza:
a tudomány sok területe csak elméletekből álló megalapozatlan baromság, a deja vu érzésre inkább azt mondanám hogy már álmodott
5/17 anonim válasza:
Voltak ilyen eseteim, de nem csak néhány másodperc, volt hogy több percet is előre láttam.
Sokáig azt hittem, hogy deja vü, de most már tudom, hogy előrelátás.
6/17 A kérdező kommentje:
és ez gyakori?
mennyi az esélye, hogy valaki előre tudja látni a jövőjét?
és elvesztheti valaki ezt a képességet?
2012. okt. 6. 20:46
7/17 anonim válasza:
A deja vu-nál annyi történik, hogy az egyik szem egy kicsivel előbb (csupán ezredmásodpercekről van szó) közvetíti az agyba az információt, mint a másik.
8/17 anonim válasza:
Igen, én sok mindent megálmodta előre.
De sajnos utólag semmi nem jött össze!
9/17 anonim válasza:
úúh ilyen nekem is szokott lenni.de sokszor ilyen kis hülyeségek :) pl autó ablakból kinézés,egy vacsi egy étteremben :) kiváncsi lennék miért hogyan is van ez.
10/17 A kérdező kommentje:
nekem egy olyan h vmi sráccal (fiú vagyok de nem meleg)megyek vmi kis utcán és beszélgetünk...
és tavasszal kinn voltunk haverommal lLondonban és Edinburghan benéztünk és ott de ja vum volt :D egyből láttam ahogy megyünk magam előtt :DD
2012. okt. 6. 22:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!