Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmodtatok már gyilkosságról?...

Álmodtatok már gyilkosságról? Hogy ti voltatok az elkövetők?

Figyelt kérdés
Milyen volt? Nem tudom mit kellene gondolnom, bár sosem tulajdonítottam nagy jelentőséget az álmoknak... Csak kíváncsi vagyok másokra.
2012. febr. 12. 03:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. febr. 12. 08:57
 2/13 Szabados "Pascal" válasza:
Én öltem már álmomban de csak zombikat. :)
2012. febr. 12. 09:07
 3/13 A kérdező kommentje:
Én betörőket. Az ablakon akartak bemászni öten, próbáltam lebeszélni őket, hogy ugyan törjenek már be inkább máshova, ne hozzám, de nem hallgattak rám, úgyhogy levágtam őket konyhakéssel... Meg megöltem egy egeret is, de azt csak véletlenül. :) Amúgy állatkínzásról elég gyakran álmodok. Nem tudom mi lenne erről a véleménye egy olyannak aki szerint az álmoknak jelentése van.
2012. febr. 12. 09:18
 4/13 Szabados "Pascal" válasza:
Figyelj ha csak betörőket öltél (álmodban)sztem nem gáz és ha szereted az állatokat akkor ne is foglalakozz ezekkel az álmokkal.
2012. febr. 12. 11:39
 5/13 anonim ***** válasza:
persze. nem kis mutatvány volt feldarabolni az áldozatot a konyhában úgy, hogy senkit ne riasszak fel:D
2012. febr. 12. 11:41
 6/13 A kérdező kommentje:
Hát még az is hozzátartozik a történethez, hogy a kések amiket használtam, fel voltak címkézve hogy 'sister' és 'mum', vagyis eredetileg "nekik szántam", ha érted mire gondolok. Egyébként nem zavar az ilyesmi, csak kíváncsi voltam, mások akik álmodtak már ilyet, azok hogy reagáltak. Mert pl. ha valaki rokonod, szülőd, barátod meghal álmodban, az felzaklat, nem? Engem nem szokott, kb. mintha azt álmodnám hogy eszek egy szelet kenyeret... De sokaktól hallottam már, hogy de szörnyű az ilyen meg minden.
2012. febr. 12. 12:22
 7/13 anonim ***** válasza:

igen álmodtam. sokszor. bár néha inkább mészárlásról.

amikor egy hatalmas pengével hosszában felvágtam az érintettet.. hmm.. de volt hogy simán csak lelőttem. bizony volt már.

2012. febr. 13. 14:58
 8/13 anonim ***** válasza:
egy tömeggyilkos démont aki úgy nézett ki mint egy 10 éves kislány... bár még mindig nem tudom, hogy tényleg meghalt-e, vagy csak elteleportált vagy mi...
2012. febr. 16. 19:17
 9/13 WorfHadnagy ***** válasza:
Én csak "szemtanú" voltam. Egy fickó a bécsi (akkoriban sok Rex felügyelőt néztem, talán onnan a helyszín) utcán egy halott mellől tápászkodott fel. Fekete zakót, fehér inget és fehér gumikesztyűt viselt. A kesztyűből már gondoltam, hogy valami nem kóser, úgyhogy utána akartam menni, de az egyik sarkon megállt egy fehér furgon, azt' kitakarta a gyilkost. :-D
2012. febr. 19. 21:01
 10/13 anonim válasza:
aha,feldaraboltam egy srácot és elrejtettem a suliboxba
2012. febr. 26. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!