Mit álmodtatok tegnap este? (2011 dec.30-án)
első kettő válaszolónak:
:D ezek sokkal rosszabbak. azt hittem az enyém a legrosszabb: kitört az "apokalipszis" és lesüllyedt az épület, amiben laktam. a város meg romba dőlt.
amúgy köszönet minden válaszért :)
A bátyám részegen bejött a szobámba és én segítséget akartam tőle kérni, de csak gonoszan rám vigyorgott, nevetett egyet és bement a szobájába, majd bezárkózott...
előtte is volt egy másik álmom, de arra már nem emlékszem.
Éppen mentem haza a legjobb barátnőmtől amikor összefutottam az utcán a bátyámmal és a haverjaival. Eldumálgattam velük,aztán indultam volna,de féltem hazamenni nemtom miért.:D A végén erőt vettem magamon és hazaindultam a bátyám meg a haverjai pedig egy helyben álltak tovább. Aztán odament hozzájuk egy rendőr aki észrevette hogy dől belőlük a piaszag (én ezt elvileg nem tudtam.:D) és elvitte őket a rendőrautó. Mielőtt beült volna a bátyám szólt nekem hogy segítsek már rajtuk én meg csak álltam és néztem a jelenetet.:D
Haha.:D 14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!