Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit álmodtatok tegnap este?...

Mit álmodtatok tegnap este? (2011 dec.30-án)

Figyelt kérdés
2011. dec. 31. 15:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Álmomban felvágtam az ereimet. Először csak megkarcoltam a csuklómat, aztán rájöttem, hogy ha valaki ezt meglátja, akkor bevisz a pszichiátriára, ezért inkább jó mélyen végigvágtam az egész alkaromat...
2011. dec. 31. 15:46
 2/13 anonim válasza:
51%
Bekerültem a való világban :SSSS
2011. dec. 31. 15:50
 3/13 anonim ***** válasza:
Á, nem emlékszem, lehet hogy éppen pont semmit. Keveset aludtam. Inkább akkor álmodok amikor a fél napot átalszom, de akkor nagyon nagy hülyeségeket szoktam.
2011. dec. 31. 15:52
 4/13 Antimod ***** válasza:
Nem emlékszem semmi konkrétumra.
2011. dec. 31. 16:14
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem álmodtam semmit.
2011. dec. 31. 16:22
 6/13 A kérdező kommentje:

első kettő válaszolónak:

:D ezek sokkal rosszabbak. azt hittem az enyém a legrosszabb: kitört az "apokalipszis" és lesüllyedt az épület, amiben laktam. a város meg romba dőlt.

amúgy köszönet minden válaszért :)

2011. dec. 31. 17:19
 7/13 anonim válasza:
nem aludtam
2011. dec. 31. 20:32
 8/13 anonim ***** válasza:

A bátyám részegen bejött a szobámba és én segítséget akartam tőle kérni, de csak gonoszan rám vigyorgott, nevetett egyet és bement a szobájába, majd bezárkózott...

előtte is volt egy másik álmom, de arra már nem emlékszem.

2011. dec. 31. 20:47
 9/13 anonim ***** válasza:

Éppen mentem haza a legjobb barátnőmtől amikor összefutottam az utcán a bátyámmal és a haverjaival. Eldumálgattam velük,aztán indultam volna,de féltem hazamenni nemtom miért.:D A végén erőt vettem magamon és hazaindultam a bátyám meg a haverjai pedig egy helyben álltak tovább. Aztán odament hozzájuk egy rendőr aki észrevette hogy dől belőlük a piaszag (én ezt elvileg nem tudtam.:D) és elvitte őket a rendőrautó. Mielőtt beült volna a bátyám szólt nekem hogy segítsek már rajtuk én meg csak álltam és néztem a jelenetet.:D

Haha.:D 14L

2011. dec. 31. 22:48
 10/13 anonim ***** válasza:
8. válaszoló vagyok és még aznap 22 körül hozták részegen haza a bátyámat. (pedig nem szokott berúgni és a haverjai se rúgtak be)
2012. jan. 1. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!