Álmodtátok már, hogy alvásparalízisetek van?
Nekem gyakran van alvásparalízisem,és ekkor énis mintha le bénulnék és árnyakat látok a szobában...hát az valami borzasztó..:((
14l
A napokban megint volt egy ilyenem.
Azt álmodtam, hogy hallucinációk gyötörnek, őrült vagyok. Nagyon félelmetes volt. A poén az benne, hogy nagyon élethűnek hatott az egész, de visszaemlékezni csak magára a lényegre tudok, semmi konkrétum nem maradt meg belőle.
Aztán "felébredtem". Valami elkezdett lefelé húzni az ágyról, rögtön rájöttem, hogy alvásparalízis. Rohadtul megijedtem és elkezdtem az asztalomon lévő kislámpa felé nyúlni, de a kezeim nem tudtam mozgatni, az egész felsőtestem az asztal felé "nyúlt". Sehogy nem tudtam felkapcsolni a villanyt. Az a valami meg egyre húzott le az ágyról, de mintha valami istenverte mágnes lettem volna, semmi nem is fogott meg, csak úgy "csúsztam" magamtól. Az volt a legfélelmetesebb, hogy hiába "húzott" az a valami, ugyanazon a helyen maradtam az ágyon. Szóval nem is csúsztam le, pedig olyan érzés volt.
Aztán ismét "felébredtem". Megint elkezdett valami húzni. Ismét kétségbe estem, ordítani akartam anyának, de csak ilyen suttogásféle jött a számon, legalábbis úgy tűnt, jön. Ekkor megpróbáltam magam ledobni az ágyról, hogy végre igazából is felébredjek, de nem sikerült leesnem.
Azt hiszem, ekkor eszembe jutott megint, hogy ha meg találnék látni valami "lényt", akkor valószínűleg soha többé nem merném lehunyni a szemem :D És akkor abbamaradt az egész, aludtam tovább.
Annyira nem is volt élethű, mint ahogy mondják, legalábbis visszagondolva nem az. Nem olyan élesek az emlékek róla.
Azért félelmetes ez az egész...
Meg egyszer volt még kiskoromban egy alvásparalízisre hasonlító dolog, akkor az volt, hogy valami elkezdett húzni lefelé, és basszus húzott egészen le az emeletről a LÉPCSŐN is. De nem éreztem a lépcsőfokokat alattam, meg semmi, mert LEBEGTEM közben.
Tiszta ijesztő, most hogy fogok így merni elaludni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!