Álmodtatok már gyilkosságról? Hogy ti voltatok az elkövetők?
Én álmodtam,azt, hogy egy kis bevásárlóközpontban vagyok pár barátnőmmel, és egyszer csak két hatalmas, izmos férfi előránt két pisztolyt és ránk szegezi, az egyiktől elvettem úgy a pisztolyt, hogy közben térdre kényszerítettem. Aztán a könyökömmel egy jó erőset ütöttem a halántékára és elájult. A másik megilyedt, és leadott pár lövést, de nem talált el senki, aztán ...lelőttem
És mindez alig pár másodperc alatt, arra is emlékszem, hogy miután lelőttem, kicsit féltem, de nem is azért, mert lelőttem, hanem a következményektől féltem, de azt tudtam fiatalkorúként nem csukhatnak börtönbe.
Mostanában én is ilyen véres álmokat látok.
De én embereket ölök van nálam egy hosszú késs és azzal egy embert darabokra szedek és minden csupa vér körülöttem. Nem tudom meg magyarázni de félek és közbe még is élvezem, nagyon élvezem és közbe remeg a kezem álmomban és hirtelen felébredek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!