Ti is megálmodtátok már a világ végét?
Nem,mert én nem gondolok rá 10 percenként
Elemér jósnő
Értelmes válaszokat nemlehet irni?
Egyébként én már álmodtam vele,4szer megálmodtam ebben az évben hogy a föld elpusztul.
Hiszek az álmokban,bár szerintem nem lessz,ha esetleg mégis,félni én nemfélek....
Ugysemtudunk semmit tenni ellene..Addig éljük szépen tovább az életünket ahogy eddig. :)
Régebben rendszeresen álmodtam ilyet. Aztán rájöttem, hogy azért álmodom ilyeneket, mert változások jönnek, vagy szükségesek az életemben.
Mostmár ha ilyen jön tudom, hogy hol kell a bibit keresnem. Egyfajta előrejelzés...
Igen, többször is. Még gyerekkoromban, hogy meteor pusztította el a földet, tiszta sivár volt minden.
Aztán voltak viharos álmaim, ezekben mindig 15-16 tornádót láttam egyszerre, meg menekülni kellett.
Volt olyan is, hogy úgy lett vége a világnak, hogy szétesett a téridő. De az emberek még közben léteztek, csak más tudatállapotban, és amikor visszaállt a tér, akkor minden megváltozott. Sokkal másabb lett a Föld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!