Nektek volt olyan hogy előre megálmodtatok dolgokat?
Figyelt kérdés
pld. az este azt álmodtad h a boltban találkozol egy rég nem látott ismerősöddel... és pár héttel később tényleg találkozol azzal az ismerősöddel a boltban (ugyan úgy ahogy azt álmodtad)
Nekem ez már nem az első eset.
2012. febr. 29. 11:43
1/10 anonim válasza:
ha meg nem teljesül, akkor simán elfelejted és csak azokat jegyzed meg, amelyek be is következnek.
3/10 anonim válasza:
Igen volt ilyen, esetleg privátban írsz válaszolok, de míg ilyen válaszóni érkeznek nincs miről beszélgetni, vagy írni:)
4/10 Shai-Hulud válasza:
IGEN! Csak reggelre mindig elfelejtettem. :-(
5/10 anonim válasza:
Volt bizony: www.osys.hu/biromiklos
6/10 tetris válasza:
Gyerekkoromban volt egy álmom. Anyámmal a piacon vásároltunk, és almát is vettünk. De az árus be akart csapni minket, és anyám veszekedett vele.
Másnap tényleg elmentünk a piacra, és anyám tényleg vett almát is. Amikor fizetéskor szóváltás kerekedett, hogy miért kerül annyiba, amikor nem is annyi, akkor döbbentem rá, hogy jé, én ezt tegnap már megálmodtam.
Mondtam is anyámnak, hogy ezt én előző nap megálmodtam, de olyan mérges volt az árusra, hogy nem is figyelt rám.
Azóta sajnos nem álmodtam meg semmit előre.
7/10 anonim válasza:
Ezzel csak az a probléma, hogy az árus nem kezd el veszekedni a vevővel, hanem szimplán azt mondja, hogy elnézte...
8/10 anonim válasza:
Volt és sak akkor jöttem rá hogy az az, amikor megtörtént
9/10 anonim válasza:
Kisebb dolgoknál volt már, de semmi jelentős. Olyasmi lehet, mint az agykontroll, ha erősen koncentrálsz rá,(és mondjuk egy talizás régi haverral,stb, szóval nem lehetetlen), bejöhet. Múltkor álmoban szerelmet vallott nekem a szerelmem, reméljük bejön xD
10/10 anonim válasza:
Volt bizony: a betett link letöltöttem elolvastuk:))))))))))))))))))))))))))))))) Isten az égben nem semmi:))))))))))))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!