Hogy hogy tudok úgy létrehozni dolgokat a tudatos álmomban, mint az Eredet című filmben?
Ugye a filmben arról volt szó, hogy mi magunk elképzelünk valamit, és az agy azt kiegészíti, és így hozhatunk létre egyből megtervezett dolgokat.
Nálam is ugyanez volt a helyzet: tudatos álmomban egy kúp alakú formára különböző mintákat helyeztem. Olyan részletesek voltak, hogy éber állapotban sem tudom felidézni őket teljesen, de akkor pillanatok alatt létrehoztam őket.
Ez volt a legutóbbi, ezelőtt egy virágágyast hoztam létre bámulatos szépséggel és részletességgel, azelőtt pedig felhőkarcolókat emeltem föl.
A lényeg az, hogy amit elképzelek tudatos álmomban, az az agyam segítségével, kiegészítésével jön létre, mintha ketten csinálnánk a dolgokat, de mégis úgy érzem, hogy az a saját alkotásom, ami igaz is, de éber állapotban mégsem tudom elképzelni olyan kreativitással, részletességgel és szépséggel a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!