Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hogy hogy tudok úgy létrehozni...

Hogy hogy tudok úgy létrehozni dolgokat a tudatos álmomban, mint az Eredet című filmben?

Figyelt kérdés

Ugye a filmben arról volt szó, hogy mi magunk elképzelünk valamit, és az agy azt kiegészíti, és így hozhatunk létre egyből megtervezett dolgokat.

Nálam is ugyanez volt a helyzet: tudatos álmomban egy kúp alakú formára különböző mintákat helyeztem. Olyan részletesek voltak, hogy éber állapotban sem tudom felidézni őket teljesen, de akkor pillanatok alatt létrehoztam őket.

Ez volt a legutóbbi, ezelőtt egy virágágyast hoztam létre bámulatos szépséggel és részletességgel, azelőtt pedig felhőkarcolókat emeltem föl.

A lényeg az, hogy amit elképzelek tudatos álmomban, az az agyam segítségével, kiegészítésével jön létre, mintha ketten csinálnánk a dolgokat, de mégis úgy érzem, hogy az a saját alkotásom, ami igaz is, de éber állapotban mégsem tudom elképzelni olyan kreativitással, részletességgel és szépséggel a dolgokat.

2011. dec. 29. 20:18
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
-.-mondjuk mer mindenki eltudja képzelni és megalkotni álmában amit akar ha van egy csöpp agya is ébren meg azért nem tudod mer nem foglalkozol annyit vele mint álmodban.álmodban próbálod mindig szebbé varázsolni a dolgokat hogy az álmod is szebb legyen.
2011. dec. 29. 20:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Könnyedén meg lehet csinálni.
2011. dec. 29. 21:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Teljesen más az agyműködés álmodban, mint ébren. Ez pedig egy tudatos álomra fokozottan igaz, ehhez vedd hozzá azt, hogy ébren is csak azért vagy képtelen "jól" rajzolni mert nem gyakorolsz, vagy nem tudsz elvonatkoztatni, hogy megszokott elemeket használj. Persze ez tudományosan még kevésbé vizsgált terület de már a BME-n is foglalkoznak TÁ-val.
2011. dec. 30. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!