Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Veletek történt már olyan,...

Veletek történt már olyan, hogy valamit "megálmodtatok"? Pl: amikor reggel felébredsz, nem emlékszel az álmodra, hanem valami kiváltja az emlékezést és olyan mintha megálmodtad volna azt a bizonyos eseményt, pillanatot.

Figyelt kérdés
2012. jún. 3. 22:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Volt már ilyen hogy megálmodtam valamit, de elfelejtettem és amikor megtörtént ez aznap délelőtt akkor teljesen úgy esett le a dolog hogy erről álmodtam. Erre pontosan nem emlékszem mi volt már ez.
2012. jún. 3. 22:46
 2/6 quetzalcoatl válasza:
100%
Ezt szokták dejavu érzésnek mondani, nem? Amúgy igen, és elég hátborzongató szokott lenni. Nem értem mi lehet ez.
2012. jún. 3. 23:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Volt már hogy bejött az álmom, de amilyen sokat és zavarosakat álmodok, nem is olyan szokatlan az ilyesmi. Nemcsak nálam, mindenkinél. Ebben nincs semmi jósló, ami ne lehetne lehetséges, vagy ne számítanál rá.
2012. jún. 3. 23:05
 4/6 Tom Benko ***** válasza:
100%
Mindenkivel történik ilyen. Az agy már csak ilyen hülye módon működik... Arcokat látsz a felhőkben, hangokat a fehérzajban, stb... Úgy emlékszem, kognitív disszonancia a hivatalos neve. A lényege, hogy az agy a hasonló dolgokat összekapcsolja. Az álom esetében, mivel az egy meglehetősen zavaros halom, szinte bármihez történhet kapcsolódás, de ritkán van olyan momentum, ami miatt ez a bevillanásnál erősebb.
2012. jún. 3. 23:25
 5/6 cashy1987 válasza:
ez a dezsavű van ilyen nekem is sokszor volt mar ilyen de nekem inkabb regiek jönnek elő nem egy két hetes álmok amugy jó érzes mert tudod mi fog történni és ebbe belegondolni kicsit hátborzongató ha még csak 5 másodparcre is de tudod mi fog történni és látod a jövődet igaz ez rövid idő de akkor is :D
2012. jún. 4. 09:45
 6/6 anonim ***** válasza:
részlet álmodás a jövőből és kész..
2012. jún. 4. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!