Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért van az, hogy néha előre...

Miért van az, hogy néha előre "megálmodom" a dolgokat? NEM KAMU!

Figyelt kérdés

Néha van visszatérő álmom, amikre nem emlékszem miután felébredtem, csak tudom, hogy már álmodtam ugyan ezt egyszer vagy többször. Ezek akár évek kihagyásával is újra előjönnek. Egyszer például ültem az osztályteremben, és belépett a terembe a két legjobb barátnőm, és köszöntek nekem. És nekem eszembe jutott, hogy ezt már álmodtam, nem is egyszer, de még akkor, amikor nem is ismertem őket. Illetve sokat álmodtam egy kislányról, és a valóságban az a kislány a féltestvérem lett, de csak akkor jutott eszembe hogy álmodtam már vele, amikor megláttam. És még egy csomó ilyen dolog volt. Ez mitől lehet? El lehet valahogy érni, hogy az ilyen álmokat ne felejtsem el, hanem mindig tudjam, hogy melyik álmom visszatérő, azaz nagy eséllyel be fog következni?

A komolytalan válaszadók kérem kíméljenek.

2012. aug. 8. 10:36
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
77%
Honnan veszed hogy nem közelitjük meg IQ huszár? Attol hogy szkeptikus az ember és nem hisz efféle dolgokban attol már hülye? én csak annyit mondtam hogy naponta 2-3 ember is ir ilyen kérdést most komolyan van 10 milliárd ember abból 5-6 milliárd jövendőlátó? mert ha ennyien vannak itt akkor más országokba? gondolkodj már-.-
2012. aug. 8. 20:07
 12/25 anonim ***** válasza:
akii nem hisz az ilyenben az mi a sz.rnak tölti ki itt dühét? én átlátom a helyzeted kérdező mert amit sokszor megálmodok az megtörténik, de persze aki ezt nem tapasztalja az itt oltogat.....bár én amikor felkelek emlékszem az álmomra csak úgye nem minden álom történik meg mindig ezért nem tudom, hogy most megfog-e vagy sem
2012. aug. 8. 20:18
 13/25 Vladislav83 ***** válasza:
Iq huszár, semmi bajom veled, látom félreertettel... Sem a szkeptikusokkal, magam is az vagyok. (A dühöd pedig tényleg nem itt kéne kitölteni.) Ez nem iq függvénye. Kicsit melyedj el a kvantumfizikaban. Meg a tudatallatival történt legujabb kísérletekben. 2012-től egyre több ilyen lesz, ezen nem kell meglepodni és a nagy része tényleg nem kamu. Szép estét minfenkinek.
2012. aug. 8. 22:15
 14/25 Antimod ***** válasza:

"van 10 milliárd ember abból 5-6 milliárd jövendőlátó?"

Vagy még sokkal több is. Sok mindent nem tudunk még, ahogy az előttem szóló (ma még) szkeptikus is írja.

Nyugalom, nem dől össze a világ, ha kiderül valami olyan, amit eddig nem hittél el.

2012. aug. 9. 08:45
 15/25 anonim ***** válasza:

Egy tény, hogy ez nem dejavu.

Szokták mondani, hogy ilyenkor az van, hogy az agy egyik fele gyorsabban észleli az információt stb. stb.

Na akkor megemlíteném, hogy van ez velem (én se emlékszek rá amíg nem történik meg az estek 99%-ban). Velem ez matek órákon volt így. Általában könnyű feladatok voltak, de emlékszem, hogy álmomban teljesen kétségbe volt esve az akkori tudatom, hogy mi ez a sok zagyvaság, mert amikor álmodtam még nem volt meg a szükséges háttértudása a tudatomnak az események felfogásához. Ennyit a dejavuról.

2012. aug. 9. 14:46
 16/25 Tom Benko ***** válasza:
Nem kamu, csak kognitív disszonancia. Valamely korábbi álmodhoz nagyon hasonlít az éppen aktuális történés, ezért az agynak feltűnik, és hirtelen úgy érzed, mintha megálmodtad volna. Semmi gond nincs vele, csak többet beleképzelni felesleges.
2012. aug. 9. 15:06
 17/25 anonim válasza:
Nekem is volt már ilyen, hogy az álmomban eltörtem a szemüvegem és másnap élőben is eltörtem. Pont ugyan úgy mint az álmomban. Én se értettem mi van. De nem gondolkoztam rajta.
2012. aug. 9. 15:45
 18/25 anonim ***** válasza:
Annyira kamu hogy a kérdező is lesz@rja :DD
2012. aug. 9. 15:49
 19/25 lizácskám válasza:
elvileg olyan létezik hogy bizonyos emberek megálmodnak dolgokat ez egy amolyan "betegség". És a kérdésedre a válasz:igen. el lehet sajátítani azt a tudást amivel tudod hogy az álmod visszatérő vagy nem stb. bizonyos orvosi folyamatokkal. Hogy ilyen kezelés magyarországon hol elérhető azt nem tudom. Ha mélyebben érdekel szihologustól vagy valamilyen meditációval foglalkozó szakembertől kellene érdeklődnöd.
2012. aug. 10. 20:46
 20/25 lizácskám válasza:
félre értés ne viszont ne essék én nem azt mondom hogy a kérdezőnek is ilyen van csak azt hogy létezik ilyen.
2012. aug. 10. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!