Megálmodom előre a dolgokat. Például ki fog felelni törin. És be is válik. Veletek is történik ilyen? Hogyan lehetne fejleszteni?
Vanga nyanya reinkarnációja vagy, nem? :D
Amúgy szerintem meditálással és sok kakaóval. xD
A kakaó jó ötlet. (De csak az igazi, főzött, nem instant!)
Meg a fekete ürömfű* teája is, állítólag, lefekvés előtt. Sajnos mikor ilyen álmaim vannak, még nem tudtam róla. Gyógynövényboltokban (pl Herbaria) lehet kapni, és sokkal olcsóbb a kakaónál. (Az ízét is szeretem^^)
(*Nem, ne jöjjön ide senki azzal, hogy mérgező és betiltották miatta az abszintot, mert az a fehér ürömfű volt, és abból is nyugodtan lehet inni napi 1 csészét)
(A citromfűnek borzalmas íze van, ha főzöm...ennek van valami trükkje?)
Mostanában fekete ürömteát iszom alvás előtt (heti 1-2 alkalommal), és ha egy csipetnyit el is füstölök a szobában, akkor teljes a hatás. (a mások előtti kellemetlen helyzeteket kerülendő: kicsit olyan az illat, mintha füveztél volna. Egyébként "tengerész-dohánynak" is nevezték régen). A jósálmokat ez sem hozta vissza, viszont furcsábbakat álmodok tőle, és könnyebben emlékszem rájuk. És ami még fontosabb, jobban alszom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!