Ha itallal tök jól tudom beszélgetni akkor ital nélkül miért nem? Lehetne ezt valahogy fejleszteni?
az olyan emberekkel is elvagyok olyankor akikhez amúgy nem sok szavam lenne.még jó arcoknak is tartom őket olyankor
olyan rossz hogy amikor meg "nyugodt" állapotba vagyok akkor pedig elég rosszul érzem magam.alig tudok nyitni az emberek felé mert túl sok olyanba botlok akiknek "más a humorérzékuk"
17F
Egy pohár ital mellett sokkal jobban ellazulsz, feloldódsz. Meg valamiféle "biztonságérzetet" is ad, hogy a közeledben van és tudod babrálni, kortyolgatni.
17L
:). jah
de én inkább a fordítottja vagyok neked 3. én inkább sokszor nem találom viccesnek a poénjaikat. bezzeg mikor ittas vagyok.ááááá akkor marha jó minden.
most is deélvezném. olyan jó lenne ha ital nélkül is menne
gátlások feloldódnak, feszültség is oldódik.
meg amúgy emiatt is az agytevékenységet is serkenti az alkohol, több mondanivalója lesz az embernek, az asszociációs készség is jobb, több minden eszébe jut az embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!