Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mitől van hogy megálmodunk...

Mitől van hogy megálmodunk dolgokat, amik azután megtörténnek?

Figyelt kérdés
Én egy személyről álmodtam 3 egymást követő éjszaka,akivel pont az nap amikor rám írt akkor volt egy hónapja hogy utoljára beszéltünk..szóval nem konkrét dolgokat álmodok meg ..vagy például egyszer álmomban tűzről álmodtam és másnap irodalom órán a tanár a a tűzről beszélt.... ezek jelentenek vmit..aki ért hozzá az válaszolna nekem? Megköszönném !
2012. júl. 24. 22:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát én nem tudom a miértjét ,nem értek hozzá. Velem is volt már ilyen és elgondolkodtató , hogy mégis hogyan és miért. Hmm.. milyen jó lenne ,ha tudnánk ezt befolyásolni.. Ha egy cdodás álom valóra válna :P
2012. júl. 24. 22:49
 2/7 Neverwalkalone válasza:
Nekem mindig az ellenkezője történik... :/ De néha tudok olyat hogy magát az álmot alakítom, sőt olyan is volt hogy két éjszaka folytatódott :)
2012. júl. 24. 23:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Énvelem még nem volt ilyen. Hogy volt ez a 3x álmodás? Mi történt utána?
2012. júl. 24. 23:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyszer azt álmodtam, hogy találtam egy krumpli bogarat. Másnap tényleg találtam egyet. Amikor mentem haza felé, a krumpli bogár VÉGE!
2012. júl. 24. 23:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem tiszta nekem, a mit irtal, de sztem a deja vu -ra gondolsz, ami igen, letezö jelenseg.
2012. júl. 24. 23:31
 6/7 Neverwalkalone válasza:
Nem tudom olyan volt hogy lefeküdtem aludni elég rosszul aludtam vagy 2-3x is felébredtem de egy pillanatra csak amolyan átfordulós felébredés volt, de folytatódott onnan ahonnan abbamaradt. Sőt másnap éjjel is... Hogy miről szólt arra már nem emlékszem de szerintem az exem volt benne XD
2012. júl. 25. 12:36
 7/7 A kérdező kommentje:

őszintén a volt barátommal álmodtam szombat ,vasárnap és hétfő éjjel azután kedden meg rám írt pont 1 hónappal a szakításunk után ...de annyira elgondolkodtató ilyenkor amikor valahogy "teljesül" egy részben az álmod...talán a sors keze is benne lehet??

3 válaszadó: mi történt utána? megírta,hogy hiányzom neki és látni akar tömören:)

szóval lehet hogy a sorsnak köszönhetem :)))

2 válaszadó: nekem is volt egyszer hogy 2 éjszaka folytatódott,de olyan is volt hogy újra álmodtam egy álmot egy jó pár hónappal később....fura dolgok ezek az biztos

2012. júl. 26. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!