Láttatok már a közeljövőtökből képeket amik aztán úgyanúgy megtörténnek?
Én álmomban láttam a jövőt. A legelső pasim... :)
Teljesen ugyanazt álmodtam meg, mint ami megtörtént.
11 éves koromban álmodtam, hogy egy barátnőm bemutat nekem msn-en egy fiút. Láttam a beszélgetést, elistudtam olvasni. Láttam a fiút kamerában, egy kék fürdőköppenyben. 2 évvel azután megis történt. :)
Volt egy másik eset, évekkel késöbb. Ültem az iskolapadban, és lestem ki a fejemből. Irodalom óra volt, de valahogy teljesen elbambultam. Majd a fejemben egy hang azt mondta,hogy: ,,Ma XY szakítani fog". Megráztam a fejemet, mert eléggé megrémültem, de nem hittem el. Suli után küldött egy sms-t,hogy találkozzunk, és szakított, valóban :( ... De azóta megint együtt vagyunk :)
Néha képek nekem is bevillannak, olyan emberekről, akiket nemis ismerek. Vagy olyan érzésem van, mintha történni fogna valami.
Eccer megéreztem,hogy családon belül valami rossz fog történni. Az nap minden olyan nyugodt volt, az idő lassan telt el. Majd délután mikor erről beszélgettem msn-en egyik barátnőmmel, a másik szobából hallottam egy zuhanást, majd valaki elkezdett jajjgatni. Berohantam, a mamám feküdt a földön, fájlalva a lábát :( szegénynek alapból csípőficama van, az egyik lába meg rövidebb, mint a másik.
köszönöm azoknak, akik szerint nagyon jó fantáziám van :) szerintem is jó fantáziám van, meg jó eszem ahhoz, hogy megkülömböztessem a reális a fantáziavilágot egymástól.;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!