Milyen meditációval, gyakorlattal tudom erősíteni az akaraterőmet?
Figyelt kérdés
Mert nincs. Mindent halogatok, ha valami célom van, azt 10ből 9 esetben nem tudom végigvinni, a maradék egyben, meg vagy 1 hónapos csúszással, csak mert nem kezdek neki. Hiába akarom.
Még régebben volt egy nagyobb célom, amiről lemondtam. Ezt jól tettem, nem bántam meg, de ott indulhatott el valami, mert azóta ugyanez a minta ismétlődik, és egyre kisebb dolgokkal.
A kérdés:
Mit tegyek hogy megerősítsem ezt a folyamatot? Tehát, hogyha akarok valamit, akkor el is kezdek tenni érte, és nem hagyom abba, végigviszem.
ma 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!