Valaki összefoglalná a Jose Silva által összeirt meditaciós gyakorlatokat?
Figyelt kérdés
Ha jol tudom akkor először 7 napig kell este és reggel 100-tól 1-ig számolni gondolatban,20 fokos szögben(szemmel) !2016. ápr. 15. 11:13
1/12 anonim válasza:
Vedd meg a könyvet, de inkább végezd el a tanfolyamot! Hogyan sűrítsünk be ide nem is egy, hanem több könyvet?
3/12 anonim válasza:
Ez miben kulonbozik a hagyomanyos meditaciotol?
4/12 anonim válasza:
Mit értesz hagyományos meditáció alatt?
5/12 anonim válasza:
Tényleg jó lenne, ha valaki leírná. Sajnos nem mindenkinek lehet pénze egy több tízezer forintos tanfolyamra :(
6/12 anonim válasza:
Először is kezd gondolat nagytakarítással. A tanfolyamon is így van. Az ilyen gondolatokat kell átírni,mint amit írtál, hogy sajnos nincs mindenkinek több tízezer forintja... Ha így gondolod, tényleg nem lesz. Ezenkívül ilyet, hogy nem tudom..., erre vagy arra nem vagyok képes, erre vagy arra nincs módom, lehetőségem. Vedd számba a szavad járását, miket szoktál már csípőből mondani, úgy hogy már észre sem veszed. Ezekkel a saját agyadat programozod. Amit állítasz, pláne még ha érzelmek is társulnak hozzá, azt mind a tudatalattid tárolja, és kívánságoknak veszi és teljesíti. Itt kezdődik a Silva féle agykontroll és a vonzás törvénye! Nem könnyű(töröl, töröl) , majd meglátod. Ezek a szokások, fogalmak már annyira életünk részeivé váltak, hogy tudatosan lehet őket pozitív szavakká formálni. Aztán ha az megy, jöhetnek a gondolatok. Egy idő után ha jól és kitartóan csinálod, azt veszed észre, hogy már van több tízezer forintod a tanfolyamra.
7/12 anonim válasza:
Itt van olvasd el:
Ez amit írsz a kérdésed második mondatában, ezt csak az tudja megcsinálni, aki már tud meditálni.
Ez csak kedvcsináló.
8/12 anonim válasza:
Megtaláltam.
https://www.youtube.com/watch?v=VFg9md4DEsI
Ezt 20x hallgasd meg és láss csodát, fogsz tudni meditálni.
9/12 anonim válasza:
Az lehet, hogy fog tudni meditálni. Inkább úgy fogalmaznék, hogy fog tudni Domján Laci vezetésésvel relaxálni alfa állapotban. De nem fog tudni mit kezdeni vele. Habár az is igaz, hogy már azzal is segít magán, ha ezt az egyet csinálja rendszeresen.
10/12 anonim válasza:
Véletlenül elém került ez a könyv. Próbálgattam így kell nézni, úgy kell számolni. A vége az lett, hogy eldobtam a könyvet, több évre.
Én is így kezdtem, kölcsön kazetta és kézikönyv. Amire elmentem tanfolyamra már tudtam meditálni. Az is igaz, magam nem tudtam volna értelmezni és megtanulni a gyakorlatokat, hogy hogyan és miért így. A tanfolyam ere való.
Majd eldönti a kérdező, hogy megy vagy nem. Most még ismerkedik a témával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!